2777
2789
عنوان

خدا نصیب هیچکس همچین خواهری نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 176 پست

ماشاءالله دو قورت و نیمش هم باقیه ... پر توقع شده .. نمیشه شما همه از کار و زندگیتون بزنید که فقط بچه های اونو داشته باشید

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداییش خواهرت توقعش خیلی بالاست اواین کسی نیست ک دوقلو داره خیلیا هم بچه‌هاشون پشت سرهمه 

اوهوم ینی دقم داده همیشه هم حق به جانبه

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع
اونا کلا براشون مهم نیست مادر شوهرش تیکه می ندازه به جای کمک کردن 

چه بد ولی خب خودت تو رفتارت یه تجدید  نظر کن از مادرت انتظار نداشته باش کمکش نکنه بالاخره مادره نمیتونه محبت نکنه ولی شما به خواهرتون بفهمونین که وظیفه ندارین 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
2803
ماشاءالله دو قورت و نیمش هم باقیه ... پر توقع شده .. نمیشه شما همه از کار و زندگیتون بزنید که فقط بچ ...

دقیقا  خیلی حق به جانب حرف میزنه تو این موضوع  چرا چون ضعیف شده😥

پس خانواده شوهرش چیکار میکنن؟

چرا اونا کمک‌نمیکنن

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم.... اما سردار مارا با موشک زدند....

خواهرت و بگو دوقلو داره 

دقیقا خواهر شوهر های من بچه هاشون و مادرشوهرم بزرگ کرد 

اونا خواب بودن تا صبح مادرشوهرم شیر خشک میداد 

همیشه هم جیغ و داد و هوار دارن 

ما هم میرم خونه مادرشوهرم باید ساکت باشیم ته یه وقت اعصاب خانم خراب نشه 

من نمی دونم بچه بزرگ کردن چقدر کار داره که تا یک سال تلپ هستن

2804
چه بد ولی خب خودت تو رفتارت یه تجدید  نظر کن از مادرت انتظار نداشته باش کمکش نکنه بالاخره مادره ...

مامانم کمک کنه به من چ از منم انتظار داره اخه

2805
فقط وقتی شهر خودش هست خیلی کمک میکنه  وگرنه  کلا به نفعشه اینجا باشن

من جات بودم به شوهرش میگفتم بیا بچه هاتا جمع کن 

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
2801