2777
2789
عنوان

غذام تند شد چیکار کنم😥😂

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 43 پست
همین الان به شوهرت sms بده فلفل بخر نداریم بعد که غذارو خورد گفت چرا اینقدر تنده ؟ بگو اصلا فلفل ن ...

قشنگم من مجردم😂♥️

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
بعدش شکر بریز شیرین شه ، شوری رو کمتر حس کنی در آخر هم یه قرص برا اسهال بخور 😂😂😂

ابلیمو هم میتونه بریزه ترش شه شیرینیوکمترحس کنه

بعدقرص بخوره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدش شکر بریز شیرین شه ، شوری رو کمتر حس کنی در آخر هم یه قرص برا اسهال بخور 😂😂😂

🤣🤣🤣 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
تنها راهش لج کنی و بگی الا بلا امشب آخر هفتس باید بیرون غذا بخوریم 😎🤣🤣🤣

ایییی راس میگیییی😂

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
ابلیمو هم میتونه بریزه ترش شه شیرینیوکمترحس کنه بعدقرص بخوره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اسها.ل شدم تقصیر شماها😒😂😂😂😂

کمی آب لیمو بزن تندی میره

مرسی😘♥️

شوھر من بخاطر من کہ باردارم تندی نمیخورہ طفلک امروز بھش گفتم تندی دیگہ دوست نداری؟ گفت تو رو بیشتر دوست دارم😳😍

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
شوھر من بخاطر من کہ باردارم تندی نمیخورہ طفلک امروز بھش گفتم تندی دیگہ دوست نداری؟ گفت تو رو بیشتر د ...

عشقتون پایدار😂😂😘♥️

عشقتون پایدار😂😂😘♥️

ممنون 😍😍😍

قشنگم من مجردم😂♥️

ای بابا

اگه متاهل بودی الان می تونستی به شوهرت sms بدی 😂😂😂😂

اشکال ندارم

اینم راهکار داره

همین الان بدوها فلفل رو قایم کن

تو خونه جوری که همه بشنون بگو مامان فلفل کجاست ؟

یه کم الکی بگرد

بعد بازم جوری که همه بشنون بگو : دیگه مجبورم بدون فلفل غذا درست کنم

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
ممنون 😍😍😍

😘♥️

ای بابا اگه متاهل بودی الان می تونستی به شوهرت sms بدی 😂😂😂😂 اشکال ندارم اینم راهکار داره همی ...

چه راهکارا شیطانی به به😂😂😂😂🌹

چه راهکارا شیطانی به به😂😂😂😂🌹

😎😎 خوشت اومد ؟ 😏

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه