2777
2789
به نظرت دوازده ساله بلده ؟😳✌💔

اخه شکلش هس ک💔👩‍🦯

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من خودم به خاطر سختی های که توزندگیم کشیدم تو سن دوازده سالگی خیلی می‌فهمیدم مشکلاتو درک میک ...

هر چقدر هم درک و دانش داشته باشی بازم کوچیکی..سن ۱۲ سالگی...

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

12 سالم که بود 

واسه اون تیکه از یخمکی که ته داشت وفکر میکردم بزرگتره چه دعواهایی با داداشم نکردم  

همه دلخوشیم این بود یواشکی تف کنم رو بخاری بگه چییییییییییییییییییییییییس  

اونوقت شماها.......................

به خانه برمیگردی"   برایت قهوه دم میکنم"   قاشقی سیانور در فنجانت میریزم"   روبه رویت مینشینم"  لبخند میزنی ".... میگویم قهوه ات سرد شد بگذار عوضش کنم!  ...  سال هاست میخواهم تورا بکشم اما لبخندهایت را چه کنم؟!    :)
اجی ها نفهمیدم چجوری ببندم

همین میشه دیگه وقتی یه چیزی و بلد نیستی و به سن و سالت نمیخوره نباید ازش استفاده کنی 

،،،،،،میدونی آدما از کی میفهمن که یکی رو خیلی دوست دارن؟؟؟ از وقتی که جز اون آدم دیگه هیشکی نمیتونه حالتو خوب کنه.....

می دونم رل چیه و کلیه کلمات بزرگان چی فکر کردین خخخ

احسنتتتت👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز