تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: «از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
یه سوال یادته معین یه اهنگی داشت که یه نامه براش اومده بود که دونفر همو میخاستن بعد همون صبح روز عرو ...
صبحت بخیر عزیزم با آنکه گفته بودی دیشب خدانگهدار
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: «از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
برات بهترین ها رو می خوام چون واسه اولین بار فهمیدمت واسه آخرین بار عاشق شدم وا ...
خونه آرزو🙂
روزا که تو نیستی خونه.. دلم برات پریشونه.. هم دل من تنگه برات.. هم دله هرچی گلدونه
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
ای جانم خدا حفظش کنه💛💞 انشالله که پشیمون میشه از ته دلم برات دعا میکنم عزیزدلم🥺🥺💔💞
مرسی گلم خدا شما رو هم برای پدر و مادر و عزیزانت حفظ کنه 💞🌺
مرسی عزیزم لطف می کنی. عاقبت بخیر بشی 💕❤️
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
ممنون عزیزم. اسم ترکی هست به معنای لایق محبت. کسی که دوست داشته شده
😍😍😍چه قشنگ