2777
2789
عنوان

بدون اینکه اسم خاننده مورد علاقتو بگی با یه بیت معرفیش کن😌

| مشاهده متن کامل بحث + 23254 بازدید | 1378 پست
یه سوال یادته معین یه اهنگی داشت که یه نامه براش اومده بود که دونفر همو میخاستن بعد همون صبح روز عرو ...

صبحت بخیر عزیزم با آنکه گفته بودی دیشب خدانگهدار 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
ما بچه داریم این مهمترین دلیل برای برگشته. دعا کن سرش به سنگ بخوره و پشیمون بشه از کاری که کرد باهام ...

ای جانم خدا حفظش کنه💛💞

انشالله که پشیمون میشه از ته دلم برات دعا میکنم عزیزدلم🥺🥺💔💞

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله🙂

چه قشنگ معنیش چیه؟

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
2803

برات بهترین ها رو می خوام چون 

واسه اولین بار فهمیدمت 

واسه آخرین بار عاشق شدم 

واسه آخرین بار بخشیدمت 💔

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
یه سوال یادته معین یه اهنگی داشت که یه نامه براش اومده بود که دونفر همو میخاستن بعد همون صبح روز عرو ...

صبحت بخیر عزیزم بااینکه گفتبودی دیشب خدانگهدار

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ما بچه داریم این مهمترین دلیل برای برگشته. دعا کن سرش به سنگ بخوره و پشیمون بشه از کاری که کرد باهام ...

شوهرتون میخواد رجوع کنه ؟ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
برات بهترین ها رو می خوام چون  واسه اولین بار فهمیدمت  واسه آخرین بار عاشق شدم  وا ...

خونه آرزو🙂

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
2804

اره داستانش واقعی بود 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

صبحت بخیر 

روزا که تو نیستی خونه.. دلم برات پریشونه.. هم دل من تنگه برات.. هم دله هرچی گلدونه

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
2805
ای جانم خدا حفظش کنه💛💞 انشالله که پشیمون میشه از ته دلم برات دعا میکنم عزیزدلم🥺🥺💔💞

مرسی گلم خدا شما رو هم برای پدر و مادر و عزیزانت حفظ کنه 💞🌺

مرسی عزیزم لطف می کنی. عاقبت بخیر بشی 💕❤️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
ممنون عزیزم. اسم ترکی هست به معنای لایق محبت. کسی که دوست داشته شده

😍😍😍چه قشنگ

2801