2777
2789
عنوان

موضوع بایسکشوال

15669 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من نوجوون هستم یعنی اوج نوجوانی

حدود دوسه ماه قیل از عید یه کلیپی دیدم که راجع افراد بایسکشوال بود یعنی کسایی که هم به جنس خودشون گرایش دارت هم به جنس مخالف 

بعد من همون لحظه زدم گوگل و دونستم چیه بعد از مدتی اومد تو سرم که نکنه تو بایسکشوالی دیگه کلا اومده بود تو وجود من اینم بگم که من قبل از این ماجرا هیچ حسی و یا گرایشی حتی یه صدم درصد به همجنسهام نداشتم و این موضوع با گریه و غم و غصه بعد چند وقت کامل از بین رفت و من همون ادم قبل شدم اما از ماه رمضان دوباره برگشته 

مشاور هم گرفتم گفت حس تو کاملا تلقین خودت و یه مثال زد و گفت میبینی تازه اسم یه مریضی رو میشنوی تا چند وقت حس میکنی اون مریضی رو داری تو الان اون‌طوری

من الان چطور از بین ببرمش 

اینم بگم که حس و گرایش جنسی به همجنسهام ندارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی خب چکار کنم من وسواس فکری دارم یه چیز کوچیک رو تا مدت ها تو سرم نگه میدارم و خودمو ازار میدم

هر چقدر ببشتر بهش فکر کنی بیشتر خودتو درگیر میکنی سعی کن ذهنتو مشغول یه فعالیتی بکنی که علاقه داری

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣