2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه که به دنیا میاد روزیش رو با خودش میاره 

روز اول ماه به ماه نگاه کنی بعد به هر وسیله ای نگاه کنی سرنوشت اون ماهت شبیه اون وسیله میشه😑😳

قیچی رو به هم بزنی دعوا میشه 

شب خونه رو جارو کنی برکت از خونه میره 

میخوای آب جوش بریزی تو سینک بسم الله بگو بچه جنا فرار کنن نسوزن😑😑

کتاب نیرنگستان صادق هدایت رو بخونید 

تمام خرافات رایج در بین مردمان ایران رو جمع اوری کرده جالب بود برای من 

Keep your heart alive💜🐚🪄
ببین من اینو از یه فوق تخصص نازایی شنیدم که میگفتن ژن سادات به عربها برمیگرده و ژنتیک زن های عرب جور ...

چرته

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
ببین من اینو از یه فوق تخصص نازایی شنیدم که میگفتن ژن سادات به عربها برمیگرده و ژنتیک زن های عرب جور ...

بله ماهم کلی اقوام سید داریم بالای ۶۰سال یائسه میشن و زیر۱۱پریود میشدن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
این واقعا هست جدی

بنظرم چرته

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
بله ماهم کلی اقوام سید داریم بالای ۶۰سال یائسه میشن و زیر۱۱پریود میشدن

وای چقد بد زیر ۱۱

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉

آها اینم بگم که میگن اگه زن حامله بره زیارت بچه‌ش نشونه دار میشه(مثلا یه خال بزرگ یا ماه گرفتگی) ما هی میخندیدیم. برای خواهرزاده م دقیقا این اتفاق افتاد(لکه خون مرده روی صورتش) که کم کم هم از بین رفت. ولی خب باازم خرافاته