2777
2789

ی چیزی تو خونواده ما هست فک میکردم خرافاته ولی واقعی شد البته شاید اتفاقیه🤷🏻‍♀️

وقتی ی جوون خوب فوت مبکنه پشت سرش تا چهلمش هفت نفر پیر و جوون حالا به هر دلیلی فوت میکنن 🤕

بعد دو باره چند وقت یا سال ی جوون دیگه...

بنظرتون اتفاقیه؟؟

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی چیزی تو خونواده ما هست فک میکردم خرافاته ولی واقعی شد البته شاید اتفاقیه🤷🏻‍♀️ وقتی ی جوون خوب ف ...

الکیه😂😂😂😂

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
ی چیزی تو خونواده ما هست فک میکردم خرافاته ولی واقعی شد البته شاید اتفاقیه🤷🏻‍♀️ وقتی ی جوون خوب ف ...

تو خانواده ماهم همینه،فکر کنم دلیلش اینه بعد فوت اون جوون خیلی عزاداری و غصه خوردن کلی انرژی منفی جذب میشه واسه همونه.من فوت عموم تاسالش سیاه درنیاوردن و شیون میکردن تا ۴سال همون سیاه تنشون موند

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

دقیقا. میگن هنوز نگاهش ب دنیا و بخاطر همین بقیه رو باخودش میبره😐😂 تو محل ما همین اتفاق افتاد، طِی یه هفته شاید بیش از ۱۰ نفر مردن ، بعد مردم محله همه پول گذاشتن رو هم یه گوسفند خریدن، استخوناشون بردن دفن کردن توی باغ رضوان

دیگه اوکی شد😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خرافاته اگه واقعی باشه که خیلی بده

خدا کنه خرافات باشه😑

ولی هر جوونی مرده ما تا دو ماه لباس سیاهامون باید آماده باشن😶💔

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
دقیقا. میگن هنوز نگاهش ب دنیا و بخاطر همین بقیه رو باخودش میبره😐😂 تو محل ما همین اتفاق افتاد، طِی ...

😬😬😬

فک کردم فقط مرده های ما اینجورین🥴

تو خانواده ماهم همینه،فکر کنم دلیلش اینه بعد فوت اون جوون خیلی عزاداری و غصه خوردن کلی انرژی منفی جذ ...

خیلی بده ادم افسردگی میگیره🥺

ماهم عزاداریمان خیلی طول میکشن و تا سر سال درحال شیون دیگه تصور کن چندتااااا