2777
2789

123 اورژانس اجتماعی و 1480 سازمان بهزیستی کشور که هردو شماره رایگان مشاوره میدن ولی خیلی خیلی خوب هم مشاوره میدن من امتحان کردم و راضیم

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رایگان بدرد نمیخوره 

تو این دوره زمونه خیلی ببخشید ولی عن هم رایگان نمیدن ب کسی

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
بیشتر ببینید

ببین من تلفنی و اینا سراغ ندارم یه گروه تو تلگرام عضوم که مشکلتو مینویسی میفرستی خانومه جواب میده با ویس. 

مشاوره ریحانه بهشتی

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
رایگان بدرد نمیخوره  تو این دوره زمونه خیلی ببخشید ولی عن هم رایگان نمیدن ب کسی

چرا 1480 و 123 مشاوره رایگان میدن و خیلی هم خوب مشاوره میدن من امتحان کردم و راضیم

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
123 اورژانس اجتماعی و 1480 سازمان بهزیستی کشور که هردو شماره رایگان مشاوره میدن ولی خیلی خیلی خوب هم ...

دوستم خیلی ممنونم از راهنماییتون 

حضوری هم هست گلم ؟

ششما از کدوم راضی بودین و نتیجه گرفتین میشه اسم مشاوره کننده تونو بگین 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
ببین من تلفنی و اینا سراغ ندارم یه گروه تو تلگرام عضوم که مشکلتو مینویسی میفرستی خانومه جواب میده با ...

میشه عضومون کنی 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره