2777
2789
سلام اگر کسی تجربه داره کمکم کنه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=26937&PageNumber=7
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام حساسیتش چقدره؟

اول حریره بهش بده با شیر خودت

یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
بادوم هم بهش نده

ممکنه حساسیت بده

یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
معمولا از لعاب برنج شروع میکند ،برنج رو بزار بپزه بعد یکم از آب برنج رو با یکم نبات قاطی کن بده به نی نی،بعد هم حریره بادوم،بعد هم فرنی با شیر خودت یا شیرخشک
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
ممنون دیاب جون و پترا جون امروز لعاب برنج درست کردم و نبات هم ریختم توش أما با باشق نخورد با سرنگ دارو بهش دادن خورد پسر من دور دهان و صورتش دانه های ریز ریز قرمز میزنه چند وقت پیش هم جوشهای رو لپاش زرد زخم شد که بدمشق پیش دکتر بهروز باریک بین و٣ تا پماد و ٢ تا شربت هیدروکسید زین و کتوف داد تا خوب شد کوروش اگزمای آتوپیک نوزادان داشت از أولی که به دنیا اومد تست آلرژی هم دادیم که رو دستش تست کردن فهمیدیم به تخم مرغ هم حساسیت داره
حریره باهام هم دادیم فکر کنم بهش حساسیت داره چون همش بینی و چشم هاش رو میخارونه
خدایا کمک
رومینا جون،امیدوارم حال نی نی خوب باشه.
آلرژی واقعا آزارنده ست.من هم آلرژی تنفسی دارم و هم آلرژی پوستی.
مادرم هم داره و متاسفانه دخترم هم.ژنتیکیه.
بیا بگو که دکتر چی گفت.
2810