2777
2789
سلام امروز رفتیم پیش دکتر میر سعید قاضی فوق تخصص آلرژی و آسم کودکان هست برای پسرم یه سری آزمایش های مربوط به تست حساسیت غذایی و آزمایش خون نوشت بأید بریم مرکز طبی کودکان و اونجا انجام بدیم در ضمن گفت غذا کمکی رو شروع نکنم تا جواب آزمایش رو نگرفتم بیچاره بچه أم شیر من سیرش نمیکنه. در ضمن گفت باید رژیم نخوردن محصولات گاوی بگبرم یعنی ماست شیر پنیر بستنی گوشت گاو و هر نوع مشتقات که منشأ گاوی داره نخورم خدا به دادم برسه دست تنهام تو این شهر دوباره غصه هام شروع شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام امروز رفتیم آزمایش های مربوطة رو دادیم مرکز طبی کودکان پر بود از بچه ها با مریضیهای مختلف خدا رو شکر کردم که بچه أم از اون بیمار یدها نداره یکی بود دو تا پاهاش تو گچ بود یکی نمیتونست رآه بره هر کی یه جور بود خدایا شکرت به خاطر داده و نداده آت پترا جون ممنون از همدردیت حالا منتظرم تا چند روز دیگه جوابشو بگبرم اول گفته برو ١٥ روز دیگه بیا ازشون خواهش کردم چون کوروش ٦ ماهشه و تا جواب آزمایش رو نبرم دکتر دستور غذایی نمیده خلاصه کوروش هم دلبری کرد و هی بهشون لبخند زد و خندید گفتن ٢ روز دیگه تماس بگیرم اگر آماده بود بگیرم
سلام امروز جواب آزمایش ها رو گرفتم حساسیت شدید به پروتین گاوی داره البته رفلاکس هم داره و آهن خونش پایینه باید قطره رو شروع کنم لعاب برنج هم شروع کردم بعد از سه روز باید ماهیچه گوسفند اضافه کنم و بعد از سه روز سیب زمینی هم اضافه میشه تا یک ماه دیگه که برم دکتر رژیم پرهیز از پروتین گاوی دارم و هر گونه غذا که افزودنی و ادویه داره نمیخورم در ضمن چیپس و پفک اگه بخورم حساسیتش بدار میشه فقط هم شیر خودمو باید بخوره
یک سوال دارم مامان کوروش جان بچه هایی مثل پسرشما که به پروتئین گاوی حساسیت دارن شیر گوسفند یا بز می تونن استفاده کنن؟
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
سلام خانومها اگه دوست داشتید عکسهای گرفته شده توسط خودتون آتلیه ای بشه لطفا با من در ارتباط باشید تا عکسهاتونو درست کنم + نمونه کارهای خودم + راهنمایی درمورد چگونگی عکس گرفتن
در اینجا :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672213&PostID=26259004#26259004
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک
میبخشین پسر منم صبحها سرفه میکنه
صورتشم دکتر گفت اگزما داره وزمینه آلرژی تنفسی.
یکی دوبار فرنی دادمش دور لبش قرمز شد
ممکنه حساسیت غذایی هم داشته باشه؟ببرمش دکتر؟
این دکتری که گفتید میشه آدرس و ش تلفنشو بدید؟
بیمه ندارم.آزمایشاتون چقد در اومد؟؟؟
مرسی
اول ببرشپیش دکتر وحید قبادی دانا تلفن٤٤٠٠٥٦٩٧آدرس بلورا فردوس بین رامین و مالکی ساختمان سرو ط ٣ من بهش إیمان آوردم بدون هیچ آزمایشی تو یک ماهگی تشخیص رفلاکس و حساسیت به شیر گاو داد قبل از اینکه بخوای بچه ات رو سوراخ سوراخ کنن