2777
2789
عنوان

به چه ادمی میگن خسیس؟

223 بازدید | 18 پست

کسی ک  خونه خودش نخوره ولی بره خونه مردم جبران کنه میگن خسیس؟یا اینایی ک چیزای درجه یک نمیخرن میرن دنباله چیزای ارزون ؟از این ادما دیدید ؟

خسیس رو نمیدونم ولی گدا گشنه رو میدونم به کی میگن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خونه مردم بیشتر اشتها دارن😂😂😂

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

هردوی اینا که گفتی نشونه ادم خسیس و البته رِند هست

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

خسیس به پدر من میگن مثلاپول داره اما دلش نمیشه برای خودش لباس بخره . پولداره اما دلش نمیشه همه چی برای زنو بچش فراهم باشه پول داره مثلا میخواد غذااز بیرون بگیره یدونه کمتر میگیره میگه سیر میشیم . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
من باشم ظرف پر میوه جلوشون نمیذارم . یه ظرف کوچولو با چهار تا دونه میوه

خیلی پرو هسن تا میان حونمون بچش همینجور ب مامانش میگ گشنمه یه چیزی نیس بخورم یا یه چیز الکی بدرد نخور میزاره تو ظرف میاره دم در ک من بهترشو براش جبران کنم تولد گرفت برا بچش ن شام داد ن میوه درستی ن تزیینی اخرش با شکم گشنه اومدیم خونه تخم مرغ درس کردم برا بچم انگا خنگا صدتومنم کادو دادم 

2810