2777
2789
عنوان

قوانین جدید سایت در برخورد با کاربران خاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 98 پست
با خاله کیان مخالفم مگه اینجا همه ی عرف و فرهنگ دارن که چیزی ثابت و تغیر ناپذیر باشه در صورتی که تو تاپیک توهین نشده و حرف مستهجنی رد و بدل نشده
In a world full of kardashians be diana👑👑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفس فکر کردم گفتی موافق لایکت کردم اما عیب نداره .لایکم نوش جونت. مگه من نمی دونم این جا فرهنگ های متفاوت وجود داره؟ مگه من گفتم همه باید یه فرهنگ داشته باشن؟ خیر اصلا منظور من چنین چیزی نیست. موارد ذکر شده در پستم با تفاوت های فرهنگی و مذهبی در حالی که اهانت به دیگران و تخریب و تضعیف و تبلیغ نباشه هیچ منافاتی نداره. یه بار دیگه پستم رو با دقت بیشتر بخون گلم. قانونمند شدن و در چهار چوب قرار گرفتن تفاوت های فرهنگی و مذهبی و قومیتی همون قدر ارزشمند و مهم هست که احترام و اهمیت دادن به این تفاوت ها. اگر شما بدون قانونمند شدن فقط به این تفاوت ها فقط احترام بذاری نتیجه ای جز پراکندگی و هرج و مرج و نزاع و در نهایت تضعیف کشور نخواهد داشت و همون طور اگه بخوای همه رو مجبور به پذیرش یک فرهنگ و مذهب و ...بکنی نتیجه ای جز دیکتاتوری و سرخوردگی و نارضایتی عمومی و در انتها تضعیف کشور نخواهد داشت.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
نفس جان اصلا منظور من شما یا فرد خاصی نبود.من اصلا نمی دونم چه تاپیکی زدی . به طور کلی گفتم چون متاسفانه موارد و افراد در این باره زیاد هستند و باعث مزاحمت های فرهنگی زیادی شدند حتی اهانت های زشتی به صاحبان فرهنگ ها و مذهب ها و قومیت های مختلف کردند و ناراحتی های بدی به وجود آوردن و محیط سایت رو از نظر روانی و فرهنگی نا امن کردن و باعث شدن خیلی از کاربرا سایت یا کمتر بیان یا کلا سایت رو ترک کنن.حالا یا ظاهر مذهبی (مذاهب مختلف)داشتن یا لامذهب و آتئیست بودن. و باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که تفاوت فرهنگی یا عرفی یا قومی و مذهبی با بی اخلاقی ، گسترش رفتار فاسد و،ایجاد هرج و مرج فرهنگی و تفرقه افکنی بسیار تفاوت داره.رفتار فاسد و غیر اخلاقی اصلا جزء تفاوت فرهنگی به حساب نمی یاد بلکه جزء آسیب های فرهنگی هست که باید کنترل بشه.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
خانم تهرانی حرف شما زمانی درسته که کاربر عکسشو سهوا به کاربری خاصی بفرسته. ولی وقتی برای این کار تاپیک جداگونه زده میشه به عنوان عکس بازی ایندیگه اشتباه از کاربر نیست اشتباه از خود سایت که اجازه زدن چنین تاپیکایی رو میده و شما باید اگه دوست ندارید کاربرارو در این مورد بهشون اخطار بدین باید اینگونه پستارو ممنوع کنید. شخص اگه شخصا عکسشو برا کسی بفرسته سایت هیچ گونه مسئولیتی نداره ولی اگه در این ضمینه تاپیک مخصوص برای اینکار گذاشته میشه وظیفه شما و سایت است که با این تاپیکا برخورد کنید
برای چی باید تاپیک عکس بازی ممنوع شه؟ مگه عکس هاشون چه ایرادی داره که سایت باید این تاپیک ها را ممنوع کنه؟ کاربران خانمهای بالغی هستن که با انتخاب خودشون عکسشان را میذارن. چه درست و چه غلط. ولی انتخاب خودشون هست. باید به انتخاب کاربران هم احترام گذاشت به نظرم یک تاپیک هشدار کافی هست که تاپیکش هم سنجاق شده.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
قانون عالی هست واقعا دستتون درد نکنه چون من تاپیک هایی که میزدم عضا فش های رکیک میدیدم و زود پاک میکردم از قانونی که گذاشتید واقعا سپاسگزارم
مشاوره رایگان 09308665973 همه روزه از ساعت 9 صبح تا یازده شب به ما بپیوندید bazaakir@ در فروشگاه لوازم ارایشی و بهداشتی بزک  دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن و وزارت ارشاد اسلامی
سلام خیلی ممنون از سایت خوبتون ولی خواهشا کسانی بحث های اعتقادی و مذهبی سوء انجام میدن زحمت بکشین حتما باهاشون برخورد کنید اینطوری دیگه به اختلافات مذهبی دامن زده نمیشه
2810