2777
2789

https://www.digikala.com/product/dkp-3314275/دستبند-طلا-18-عیار-زنانه-الماسین-آذر-کد-sadaf03

دستبند های طلا با مروارید اصل(پرورشی) الماسین آذر. www.almasin.com

این دستبند طلای 18 عیار زنانه با مروارید های اصل (پرورشی) زینت داده شده است.مروارید های این دستبند کاملا گرد نیست و از لحاظ ظاهر کمی با یک دیگر متفاوت هستند حتی از لحاظ سایز هم در یک دستبند ممکن است کمی با یکدیگر متفاوت باشند. بر روی مروارید ها یک یا چند خط ایجاد شده است که کاملا طبیعی است چون از صدف بیرون آمده اند و توسط دستگاه ساخته نشده است. قفل به کار رفته در این دستبند گره ای بوده که به راحتی حرکت کرده و برای شما سایز می‌شود.گره این دستبند طلا از نوع آسانسوری است که به راحتی آزاد و محکم بسته می شود و به راحتی برای همه سایز می‌شود. نخ به کار رفته در این دستبند از نوع درجه یک است که بعد از مدتی شل نمی‌شود( دراصطلاح کش نمی آید). هر برآمدگی اضافی و یا تغییر رنگ در یک قسمت از مروارید کاملا طبیعی است و جزو نواقص مروارید به شمار نمی‌رود. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مروارید پرورشی که به درد نمیخوره 

مروارید پرورشی هم مثل مروارید طبیعی از صدف خارج میشه و از نظر خواص هیچ تفاوتی ندارند. 

مروارید پرورشی هم مثل مروارید طبیعی از صدف خارج میشه و از نظر خواص هیچ تفاوتی ندارند. 

نه من هم مروارید اصل دریا داشتم هم پرورشی وقتی خواستم بفروشم پرورشیا رو دونه ای پنج هزار تومن برداشت ولی اونی که اصل بود هفت تومن برداشت که ۲۷۰ تا دونه بود 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
نه من هم مروارید اصل دریا داشتم هم پرورشی وقتی خواستم بفروشم پرورشیا رو دونه ای پنج هزار تومن برداشت ...

قیمت مروارید به نسبت کیفیت(شفافیت و شکل) متفاوت میشه.