2777
2789

سلام دوستان من اولین زایمانم طبیعی بود بعداز زایمان یه گوشت کوچولو از پشت(مقعد)بیرون زده و تا یک هفته دوهفته دچار یبوست شدید شده بودم دیگه بعداز همون دوهفته خداروشکر کاملا خوب شدم ولی اون برآمدگی هنوز هست الانم حامله ام میترسم وقتی زایمان کنم کلا مقعدم دچار پارگی شه خیلی ترس دارم به دکتر بگم نامه میده ؟؟که سزارین بشم. چی بگم دکتر قبول کنه؟خواهش میکنم خیلی میترسم 😔😩😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه گفتی اصلا چیز مهمی نیست. منم همینجوریم چند ساله. اولش ترسیدم ولی هیجی نبود. اونا که یبوست دارن یا شقاق یا مقعد کوچیک تری دارن ممکنه برا زور زدن دسشویی یا بچه و این چیزا اینطوری بشن.

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
این چه گفتی اصلا چیز مهمی نیست. منم همینجوریم چند ساله. اولش ترسیدم ولی هیجی نبود. اونا که یبوست دار ...

من زایمان بچه اولم اینطوری شدم یعنی زایمان بعدی مشکلی براش ایجاد نمیکنه؟؟شمام اینطوری بود بعدش زایمان داشتی؟؟

نه اون طبیعیه ، کسایی بودن که بعد زایمان دچاره این مشکل شدن بعد خوب شدن ، ممکنه بازم بعد زایمان دچار بشید ولی بازم ان شاالله خوب میشید 

سزارین یعنی شکست در فرایند بارداری

درخواست دوستی قبول نمیکنم
آخه یبوستم خوب شده فقط اون گوشت اضافی هنوز هست بعداز۳سال ونیم

سه سال و‌نیم خیلی زیاده ، من منظورم این بود باید زود خوب بشه 

اینو از دکترتون بپرسید

درخواست دوستی قبول نمیکنم
سه سال و‌نیم خیلی زیاده ، من منظورم این بود باید زود خوب بشه  اینو از دکترتون بپرسید

نه من فقط وقتی زایمان کردم دوهفته یبوست شدید داشتم بعداز۲هفته کامل خوب شدم فقط اون گوشته مونده ولی دردی اصلا نداره و اذیتم نمیکنه؟ ولی میترسم زایمان کنم چیزیش بشه

من زایمان بچه اولم اینطوری شدم یعنی زایمان بعدی مشکلی براش ایجاد نمیکنه؟؟شمام اینطوری بود بعدش زایما ...

من در اثر زایمان این مشکل برام پیش نیومد. مقعد کوچیک بود و یبوست هم داشتم این دوتا باعثش شد. 

به نظرم قبل اینکه بخوای تصمیم بگیری حتما با دکتر خوب مشورت کن و چکاپ کن ببین اصلا این میتونه باعث بشه که زایمان بعدیت دچار مشکل بشه یا نه. آخه سزارین هم خیلی عوارض و دردسر داره... 

برا آسیب ندیدن به مقعد موقع زایمان، یه راهش ماساژ پرینه و ورزش های مناسبه. که واژن حالت ارتجاعی خوبی بگیره. الان این مشکل شما اصلا ربطی به پاره شدن نداشت. فقط چون بچه فشار آورد اون بافت درونی مقعد یکم زده بیرون. بهترین کار الان اینه که بری چکاپ ببینی اصلا اینی که فکر میکنی درسته یا نه. که بر اساس چیزی که ذهنی و نادرست تصمیم نگیری خدایی نکرده. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی