2777
2789
عنوان

اژدها وارد میشود

284 بازدید | 11 پست
امشب رفتم جشنواره فیلم فجر. فیلمی که دیدم فیلم "اژدها وارد میشود" به کارگردانی مانی حقیقی بود. خیلی خیلی عالی بود. ولی تو خماری پایان داستان موندم. کسی هست که این فیلم رو دیده باشه بیاد با هم در موردش حرف بزنیم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
«اژدها وارد می‌شود»: «دوم بهمن‌ماه 1343، یک شورلت ایم پالا، نارنجی‌رنگ از قبرستانی می‌گذرد و به سمت کشتی به خاک نشسته‌ای می‌راند. داخل کشتی یک زندانی سیاسی تبعیدی حلق‌آویز شده است و روی دیوارهای کشتی خاطرات روزانه‌اش را نوشته بود. آیا این نوشته‌ها به کارگاه بابک حفیظی کمک خواهد کرد تا بفهمد چرا سال‌هاست که هیچ مرده‌ای در این قبرستان دفن نشده است؟»
داستان در باره مامور ساواک، بابک حفیظی. اواسط دهه‌ی چهل است. حفیظی ماموریت می‌یابد شخصی تبعیدی در قشم که ظاهراً خودکشی کرده را دفن کند. دفنِ این تبعیدی موجب زلزله و اتفاقاتِ مافوق بشری می‌شود. چنین اتفاقی، موجب برانگیختن حس کنجکاوی بابک حفیظی می‌شود. پس، برای یافتن جواب پرسش‌هایش با یک نفر زمین‌شناس و همین‌طور صدابردار فیلمِ خشت و آیینه‌ یعنی کیوان حداد ره‌سپارِ قشم می‌‌شود.