2777
2789
عنوان

بعد ۳۵سال دوباره باهم ازدواج کردن

844 بازدید | 31 پست

خواهرشوهرم ۳۵سال پیش جدا شده بود از شوهرش۰تا اینکه پارسال زن شوهرسابقش فوت کرد و۴۰روز بعد اون مادرشوهرمن فوت کرد(اخه هواهرشوهرم با مادرش زندگی میکرد وهیچ وقت ازدواج نکرده بود غاشق شوهرش بود)امسال شوهرسابقش از خاستگاری میکنه ودیشب عقدشون بود انقدر خوشحال بود خواهرشو۶رم که نگو

نباید از ی سوراخ دوبار گزیده بشی. کاش این دفعه زندگیش خوب پیش بره ‌.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید از ی سوراخ دوبار گزیده بشی. کاش این دفعه زندگیش خوب پیش بره ‌.

مرده خیلی سرش به سنگ خورده اخه یه پسر بزرگ دارن دوتا نوه دارن اون موقع جاریتی خداهرشوهرم در حقش بدی کردن وزیر پای شوهره نشستن که اینو طلاق داده۰از اونجا که چوب خدا صدا نداره مردهذبعد طلاق خواهرشوهرم میره زن میگیره که خیلی ببخشید خ ر ا ب از اب درمیاد میگن مرده تا چند سال نمیتونه از خونه در بیاد بیرون۰بعد چندسال میره یه زن دیکه میکیره اونم مریض از اب درمیاد بیست سال یه روز در میون دیالیز میشده تا اینکه پارسال فوت میکنه۰الان مرده انقدر پشیمونه دیروز تو محضر فقط گریه میکرد اون گریه میکرد پسرش گریه میکرد