2777
2789
عنوان

کی مثل من بدشانس فردا هیجا دعوت نیست.کل ایران میرن خونه پدر مادرا

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 111 پست

من پدر ومادر ندارم

کل خواهر بردارا هم با هم دعوایی هستن

جایی ندارم که برم، غصه اونا رو هم‌میخورم😔

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تو زندگی من نیستی،مادرشوهر من نری یا دعوا میکنه یا گریه میکنه یا یه چیزو بهانه میکنه بعد میریم هم ...

میفهمم چی میگی مادرشوهر منم دقیقا همینه فقط به ظاهر میخاد بگه من خوبم به فکرتونم شوهرمم سادست

اما در اصل من هزا  بار شده تنها موندم  با بچه   یا مریض بودیم هیچکس نبوده این عین خیالش،نبود فقط حرف میزنه عمل صفره  یروزایی انقد زنگ میزنه ببینه کجایی گوشی رو پاره میکنه یه نوقعم میبینی شش،ماه خبرت نمیگیره چون پسرش هی میره پیشش

من پدر ومادر ندارم کل خواهر بردارا هم با هم دعوایی هستن جایی ندارم که برم، غصه اونا رو هم‌میخورم😔

ای خدا

خدا رحمتشون کنه عزیزم.اصلا الان خواهر برادر اینجور شدن غصه نخور  دعوایی هم نبودن بازم رابطه ایی نبود 

میفهمم چی میگی مادرشوهر منم دقیقا همینه فقط به ظاهر میخاد بگه من خوبم به فکرتونم شوهرمم سادست اما د ...

اره همش الکیه بقول تو،والا من کار ندارم بخدا راضیم شوهرم بااونا زندگی کنه هفته ای یبار بیاد خونه خودمون ولی این قبول نداره مبگه منم باید حتما با شوهرم باشم،بعد هزاربار کار کردن روشوهرم یبار بهش گفته بود مامان انقدر هرروز به زنم زنگ نزن،قشنگ مادره همون روز زنگ زد بمن گفت فلانی گفته بهت زنگ نزنم ولی من میزنم!بخدا هیچکس اندازه من مشکل نداره بااینا،هنوز چهارماهم نشده زنگ زدم جنسین بچه رو بهش گفتم حتی قبل انومالی. گفت همه میگن عروست جنسیتو میدونی بهت نمیگه.درحالی که خداشاهده جنسیت رو من همون روز فهمیدم که خیلی زودتر از وقتم بود.اون زنگاشم فضولیه ولی تو مگه میتونی ثابت کنی میگه مادرم نگرانم اخه تو مادر منی؟!بزن به پسرت

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره همش الکیه بقول تو،والا من کار ندارم بخدا راضیم شوهرم بااونا زندگی کنه هفته ای یبار بیاد خونه خود ...

اخ خیلی حرف میزنن منکه نصفشو گوش،نمیدم توهم هراستو بده جای دیگه حرف میزنه نشنوی بخدا

اخ خیلی حرف میزنن منکه نصفشو گوش،نمیدم توهم هراستو بده جای دیگه حرف میزنه نشنوی بخدا

چجوری عزیزم مگه یه بار دوباره؟هرروز تلفن و هفته ای سه روز خونشون باشی و شب بخوابی و...من خودمم البته حساس وعصبیم قبول دارم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چجوری عزیزم مگه یه بار دوباره؟هرروز تلفن و هفته ای سه روز خونشون باشی و شب بخوابی و...من خودمم البته ...

من جا تو باشم میزارم انقد حرف بزنه پشت تلفن خسته بشه جواب تلفنشم نمیدادم اصن همش،میپیچوندمش

من جا تو باشم میزارم انقد حرف بزنه پشت تلفن خسته بشه جواب تلفنشم نمیدادم اصن همش،میپیچوندمش

یبار حموم بودم درعرض ده دیقه خدا شاهده ده بار به تلفن خونه و گوشیم زنگ زده بود من اومدم بیرون برا اولین بار باهاش بد حرف زدم گفتم مامان چرا اینجوری میکنی بذار من نیم ساعت ج ندم بعد هزاربار بزن،شروع کرد ننه من غریبم بازی که من خرم من نفهمم اره اره تو راست میگی،گوشیو گذاشت،دوهفته بعدم از شانس نکبت من سر یه جریانی مجبور شدیم اشتی کنیم اشتی هم نمیکردیم مینشست همه جا میگفت دوسش دارم نگرانشم نمیفهمه،مردمم طرفداریشو میکنن،زندگی من نکبت محضه،بخدا پدر خودمو دراورده پشت سرم پیش فامیلاش میگه عروسم خیلی خوبه اونام میگن انقدر خوبه تو ادم نیستی اون تعریفتو میکنه