2777
2789

سلام ببخشید بوی بد دهان رو کلا برطرف میکنه؟ دهان تا چند ساعت بو نمیده؟؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

اونکه واسه عفونت دندون هست همین من میزدم دهنم بو نمیده خودش

ولی واسه هفونت میزدم بوشم زیاد نمیموند

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
بیشتر ببینید

انصافا واسه پرسیکا قسم خدا میخوری؟؟

بوی بد علت داره اگر بخاطر عفونت دندان لوزه یا معده باشه با پرسیکا برطرف نمیشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انصافا واسه پرسیکا قسم خدا میخوری؟؟ بوی بد علت داره اگر بخاطر عفونت دندان لوزه یا معده باشه با پ ...

حتما مهم بود گلی،که گفتم بیاین خواهر

من ازهمه ی دهانشویه ها استفاده کردم ولی پرسیکا ازهمشون بهتر بود 

واقعا؟

شما تلخی دهانتون علتش چی بود؟

چند وقته استفاده میکنید از این دهانشویه ؟

کامل برطرف شد تلخی دهانتون؟؟

واقعا؟ شما تلخی دهانتون علتش چی بود؟ چند وقته استفاده میکنید از این دهانشویه ؟ کامل برطرف شد تلخی ...

علتش عفونت لثه بود .یه بطری گرفتم روزی دوبار استفاده کردم تایه هفته بعدش دوباره گرفتم ولی هروز استفاده نمیکنم هفته ای دو سه بار 

علتش عفونت لثه بود .یه بطری گرفتم روزی دوبار استفاده کردم تایه هفته بعدش دوباره گرفتم ولی هروز استفا ...

ممنونم گلم

قیمتش دهانشویه پرسیکا چقده؟

واقعا؟ شما تلخی دهانتون علتش چی بود؟ چند وقته استفاده میکنید از این دهانشویه ؟ کامل برطرف شد تلخی ...

عزیزم برا بو دهن این استفاده کن دعام میکنی قرص فمی لاکت بگیر روزی دوتا بخور میتونی گاهی عوضش کنی پایلوشات هم بگیری .عزیزم این قرثص انقد خوبه که تا اخر عمرتم مصرف کنی هیچ ضرری نداره و کلی نفع داره دهانی مکیدنشیم هست بی نهایت خوبه فوری خوب میشی به هر کی گفتم کلی دعام کرده بو دهن من در جا از بین برد یه عمر دهنم بو سگ مرده میداد 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
ممنونم گلم قیمتش دهانشویه پرسیکا چقده؟

20تومن ایناس پرسیکا 

تو سایت دارو کده بزن مثلا سرچ کن پرسیکا دارو کده برات قیمتشم میاره 

فمی لاکت هم داره ولی الان تابستون سعی کن نتی نخری چون یخجالیه قرصه تو هوا گرم از بین میره خواصش  پروبیوتیکه واسه معده گوارشتم عالی دختره مثل من ب؟د دهنش بو سگ مرده میداد یه هفته مونده بود به عقدش بهش گفتم گفت خدا خیرت بده یه هفته ای خوب شدم حتی برا کسیم که مشکل معده داشت گفتم استفاده کرد خوب شد امد تشکر کرد 

ممنونم گلم قیمتش دهانشویه پرسیکا چقده؟

دندون درد داشتم داشتم راجب قطره پرسیکا میخوندم دیدم تویی عزیزم همیشه فکرتم انشالله مشکلت حل بشه