2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

جالب بود🤭😁

💙دخترک خوشکلم یک عدد نوزادنارس بود که باوزن یک کیلو، هفته۲۸ دنیااومد معجزه زندگیمه💙😇❤🙏❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما  نترس الانم باردارم بازم میرم طبیعی

قربانت گلم انشالله بسلامتی فارغ بشیم هردو.هفته چندی؟

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
عزیزم پرستاری واقعا عشق میخاد وگرنه دوام نمیاری من خودمم پرستارم اما عاشق رشته ام هستم

خوشبحالت

کاش منم عاشقش بودم،اره اینجوری دوام اوردن سخته واقعا،تو فکر ادامش نیستم ولی نمیدونم چیکار کنم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ان شا الله هفته ۱۷ یا ۱۸ هستم ولی دقیق نیست باید برم سونو

بسلامتی گلم😘😘😘😘

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
نه نه در باره نوع زایمان میگم. من اول مارژینال بود یه همچین چیزی الان یهو عوض شد، شد قدامی گرید یک. ...

نه نوع زایمتن در صورتی سزارین می شه که بچه تو سونو گرافی با پا باشه یاشما قند یا فشارخون بگیری یا مسمومیت بارداری بشی قدامی هر گریدی باشه می شه طبیعی رایید جفت سرراهی نیس که جلو خروج بچه رو بگیره

نه نوع زایمتن در صورتی سزارین می شه که بچه تو سونو گرافی با پا باشه یاشما قند یا فشارخون بگیری یا مس ...

آهان ممنون. قند دارم اما انسولین نمیزنم 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

😂😂😂😂😂😂😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم