2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
همه خاطرات خوب بد گفتن منم خاستم بگم من بچم مرده بود ۵ماه نیم بودم ک مرده بود۴روز توشکمم مرده بود&n ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم، نمیدونی چرا نی نی فوت شد؟ نمیشد سزارین بشی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم که همه رو توضیح دادی واسم😘😘😘😍😍خب گلم میگم چطور خکدمون رو بشوریم میشه دست زد دردناک ...

اگه برای زایمانت جیغ و داد نکنی و فقط نفس عمیق و بازدم بصورت فوت ، اصلا بخیه نمی خوری 

بخیه هم فقط نباید صاف بشینیم تا یه مدت یه وری بشینیم و ... ، برای زود بستن بخیه و عفونت نکردند هم دود عنبرنسا 

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم، نمیدونی چرا نی نی فوت شد؟ نمیشد سزارین بشی؟ 

ن دکتر قبول نمیکرد

بخاطر استرس....

و...

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه منم رو تخت بدنیا اومد ،،،نزدیک بود تو آسانسور بیمارستان دنیا بیاد دیر اقدام کردم ،،،با مانتو و روسری تو خونه ای که تنم بود شب ولادت حضرت فاطمه و شب جمعه لحظه اذان مغرب   مفصل بود خلاصه گفتم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
عزیزم جای سوزن رو کمرت درد نمی کنه؟؟ و اینکه خوب تونستی زور بزنی؟؟

نه عزیزم درد نمیکنع

بله زور زدم مامای همراه هم شکمم و موقع انقباظ فشار میداد دقیقا 15دقیقه بعد امپول زایمان کردم خیلییییی راحت

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
اسی خوشبحالت  من از ماه 7که دوسانت بازدهانه بود تو 36هفته دکتر گفت بیا زایمان تا کارا بستری کر ...

واااااای چ بد.منم ازعمین میترسیدم واسه منم سرم فشارزدن امااصن دردم نگرف ینی انگاراثرنکرداصن.بعدش سزارین شدم.البته خودم سزارین میخواستم ولی کیسه ابم پاره شدشبونه رفتم بیمارستلن دولتی

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
بچها من آذر ماه زایمانمه... سزارینی هستم... چ جوری باید پمپ درد بگیرم ؟ یعنی وقتی منو بستری کردن بگم ...

ببین پمپ دردنگیر.ینی تجربه خودموبگم.من تودولتی سزشدم دکترشم بی اعصاب واسم پمپ دردننوشت.منم است س گرفتم که خدایاالان دردم شروع میشه.ولی بعداینکه بیحسیت رف هر۴ساعت شیاف دیکلوفناک بزارادم میخوادپاشه بدوه خیلی عالیه

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍