2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
داری پاره میشی،چجوری احساس قشنگیه؟!😀

وقتی بچه کاملا از کانال زایمان عبور می کنه.اون انقباض های شدید ،یهو به آرامش می رسه.انگار تو هم از کانال جهنم وارد بهشت شدی.واقعا اون یه لحظه عالیه. گرمای کوچولو رو کاملا حس می کنی.یه تکه از قلبت.وگرنه قبلش به هر حال سخته .بخصوص انقباض های آخر.اما با تمرین و نفس کشیدن درست و حسابی میتونی درد رو مهار کنی.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

مدرس بازیگری کودک و نوجوان در شرق تهران

به صورت خصوصی و گروهی

آنلاین و حضوری

مباحث تدریس:

اعتماد به نفس در بازیگری

شخصیت پردازی

فن بیان

نمایشنامه خوانی

اجرای نمایش و کارگاه بازیگری

برای کسب اطلاعات بیشتر از تاریخ برگزاری کلاس ها و هزینه ها با واتس آپ شماره ی ۰۹۳۳۸۸۴۸۸۷۲ در ارتباط باشید

🎭آماده ی عقد قرارداد با مهدکودک ها،پیش دبستانی هاو دبستان ها🎭

داراری مدرک کاردانی بازیگری حرفه ای از دانشگاه علمی کاربردی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی بچه کاملا از کانال زایمان عبور می کنه.اون انقباض های شدید ،یهو به آرامش می رسه.انگار تو هم از ک ...

همش احساس میکنم بعد اون همه عذاب اون لحظه که ادم میبینتش نکنه  ازش متنفر باشه!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
الام بعضی ها میگن نه این چه حرفیه ما مثل شب زفافمون هستم

عزیزم همه ی اینا به ژنتیک خانم ربط داره.من خانمی و می شناسم که اتفاقا سزارین داشتن.اما عضلات کف لگن ش تنبل شده.اون چیزی که باعث گشادی می شه فقط زایمان طبیعی نیست.تاثیر هورمونها هم هست.به هر حال هیچ خانمی حتی اونی که تا حالا زایمان و بارداری و تجربه نکرده دیگه مثل اولش نیست. خانم هایی هستن که بدون برش زایمان می کنن و به مرور کانال زایمان به حالت قبل برمی گرده.ولی الان بخیه ی زیبایی می زنن. و راضی کننده س. تمرینات کگل و همه ی خانم ها باید داشته باشن.ورزش و مراقبت بسیار کمک کننده س.....اینکه فکر کنیم خانمی که سزارین کنه به مرور زمان یا حتی بعد از عمل مشکلی نخواهد داشت ،بیشتر یه رویای شیرین هست،تا واقعیت.

همش احساس میکنم بعد اون همه عذاب اون لحظه که ادم میبینتش نکنه  ازش متنفر باشه!

نه.....اصلا.....قشنگ ترین و خواستنی ترین لحظه س .اگر این ذهنیت رو داری اصلا بچه دار نشو.چون درد زایمان یک درصد از سختی های مادر شدن هست.تازه بعد تولد اذیت ها شروع می شه.......اما شیرین ِ.....

خانما بیهوشی بهتره یا بی حسی؟ من چند روز دیگه امیدخدا زایمانمه خیلی میترسم

من بیهوشی راضی بودم بی حسی خیای اذیت شدم که الان فقط بی حس میکنن دست شما نیست انتخاب . انشالا راحت زایمان کنی در هردو صورت خانما تو روخدا آب و مایعات فراوان بخورید و دو تا هم هایپ نوشیدنی انرژی زا مردانه بخور که اثر  مواد بی حسی یا بیهوشی از بین بره و مشکل ساز نشه و پیاده روی ام کن

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
یعنی نبردنت ریکاوری؟🙄

نمیدونم چیزی یادم نیس 

فقط میدونم با شیر خوردن بچه م بیدار شدم😊 حالا کجا بودم رو نمیدونم😅😅😅

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6890374/ختم-آیت-الکرسی-برای-شفای-همه-مریضای-کرونایی-حفاظت-عزیزانمون?postId=199753922

ضتو رو خدا هر کی این پست رو میبینه و اعتقاد به قدرت نور خدا داره بیاد و تو ختممون شرکت کنه

عاقبتتون بخیر ان شا الله

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

[QUOTE=199669477]خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...[/QUOTE

من طبق تجربه خودم میگم گشادی واژن به خاطر اینه که میگن بعد زایمان تا دوماه رابطه نداشته باشی. اگه کمتر از این مقدار رابطه رو شروع کنی باعث گشادی واژن میشه. همچنین رابطه زیاد درطول زندگی زناشویی باعث گشادی واژن میشه

دوستم میگفت وقتی کیسه اب مامانش پاره شده سریع مامانشو انداختن تو ماشین و راننده هم  خیلی سریع میرونده وقتی داشته میدونو دور میزده یهو دوستم افتاده تو شلوار مامانش😆😆

مامانش هم داد میزده زاییدم زاییـــدم