2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
من از صب ساعت ۷ تا ساعت ۳:۲۰ شب درد کشیدم اونم دکترا میگفتن برو یه هفته دیگه بیا ،بهم میگفتن  ز ...

منم سر پسراولم همینجور بود درد داشتم اونا میگفتن موقع زایمانت نیست نازک نارنجی هستی و.... چند بار تا صبح رفتیم بیمارستان آخرم به زور پارتی بازی بستری شدم و پرستار آشغال کیسه آبمو که ترکونده بود سرپسرمو زخم کرد بود و تو دلمم مدفوع کرده بود و خیلی درد داشتم ولی ماماها بالا سرم نمیومدن از ماماها متنفرم خیلی سنگ دل ان

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دریاااا۷۷   😂😂😂

اینو امروز خوندم خیلی باحال بود😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
ممنونم از توضیح کاملت تو بیمارستان دولتی دیگه درسته 

بله من میلاد تهران بودم دولتی بود پرستاراش خیلی مهربون بودن البته من سزارین اورژانسی شدم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
آخه اینجوری که بیشتر میترسه آدم  

من استانه تحمل دردم کمه.خیلی هم دردداشتم.دهانه رحمم بابدبختی میلیمتری بازمیشدمردم وزنده شدم

ولی اتاق بغلیم یه خانمی اومدمعلوم بودچقدردردداره.رفت درازکشیدبعدنیم ساعت صدای یه جیغ آروم وکوتاه اومدوبعدش گریه نوزاد.سریع زایید😁

منم خودمو حاضر کرده بودم برا یه زایمان وحشتناک چون میخاستم طبیعی بیارم ..اخرش ۴۰هفته رفتم بیمارستان بستریم کردن ۱سانت باز بودم گفتن برو سونو و بیا..رفتم سونو گفتن وزنش زیاده سزارین میشی😂منم ک از خدا خاسته ..قبلش برا سزارین سوال کردم همه جا میگفتن ۸ الی ۱۲تومن ..ولی اخرش با ۱تومن سزارین شدم عااالی بود 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من خاطره بارداری و دکتر بیشعورمو تو تاپیکم نوشتم اونایی که زایمان کردن که هیچی ولی کسایی که باردارین ...

دکترت چه عوضی بوده

حتما متوجه شده همسرتون وضعش خوبه وشماهم بی تجربه اید و ترس دارید 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اینکه شوهر کنارت باشه خوبه؟من هرچقدر به شوهرم گفتم نیومد گفت من طاقتشو ندارم

منم همیشه اینو به شوهرم میگفتم ،😬 بعد دیدم بهتر که نیومد وگرنه من باید دلداری میدادم اونو وسط دردام،😬😁🤣🤣🤣

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
دشوری؟؟؟؟؟ مجید دلبندم دستشویی هست یاد بگیریم کلمات و درست تلفظ کنیم 

خب شد گفتی نمیدونستم😂

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩
واقعا این همه با جزییات تعریف کردن زایمان خودتون و اطرافیانتون اصلا درست نیست اینجا پر از کاربر مرد ...

خب عزیزم اینجانی نی سایته اسمش رو خودشه،درموردنحوه بارداری و زایمان اینجورچیزاس اگه ب غیرازاین باشه غیرطبیعیه،اگه موردی داشت مطمئنن نی نی یارتاپیکو میترکوند،درضمن بزاربخونن تابدونن مازنا چقددردمیکشیم بلکم یه کم قدریدونن،تابوده همین بوده سرچ کن اکثرا خاطره زایمان طبیعیشون تعریف کردن،منم اولیش نبودم که،

واقعا این همه با جزییات تعریف کردن زایمان خودتون و اطرافیانتون اصلا درست نیست اینجا پر از کاربر مرد ...

اسمش هست نی نی سایت، برای تجربه به مادران باردار اتفاقا خیلی آموزنده هست، تاپیک هایی که رختخواب پهن میکنن رو پس چی میگی؟