2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...

بخیه میزنن...من از کسانی که زایمان طبیعی داشتن شنیدم بخاطر بخیه ها از اول هم تنگتر میشه...اما نمیدونم صحتش رو....به هر حال سزارین یه عمل بزرگ و سنگین هست که عضو رحم برش و بخیه میخوره..ممکنه مثل من چسبندگی رحم بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سریا که میان سایت بچه هستن و این خیلی بده کاش میشد فقط از سن ۲۰ به بالا وارد سایت بشن 

دقیقا چقدم بدم میاد کم سنا تو سایتن چون واقعا خوب نیست یه سری چیزها رو بفهمن،هرچیزی سن خودش

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
من زایمان زودرس داشتم، متاسفانه بچم نموند     ولی میتونم بگم قشنگ ترین حس دنیا اون لحظه ...

عزیزم چند فته زایمان کردی ک بچه نموند  ؟دختر بود یا پسر ؟شرمنده میپرسم پیشاپیش عدر میخام 

یعنی بیمارستان های دولتی همه رو میبرن‌ تو ی اتاق واسه زایمان؟؟؟😥 توروخدا هرکس می‌دونه بگه‌من واقعا ...

من زایمان  اولم دونفر تو یه اتاق بودیم ولی تخت زایمان طوری قرار داده بودن که من سیر زایمان اون نمی دیدم اونم مال من 

این نیز بگذرد 
من یه زایمان سزارین داشتم ۵سال و نیم پیش میترسم برا دیماه ک باید زایمان کنم ک دیگه ۶سال میشه بهم بگن ...

دیگه سزارین بودی اولی دومی هم سزارینی ربطی به سال نداره من یکی از دوستام پسرش ده سالش بود دومی هم سز شد

خدایــــــا شکرت منم مامان شدم   دوستای عزیزم لحظه ای که فهمیدم برای همتون دعا کردم و میکنم شمام برای من دعا کنین نی نیمو صحیح و سالم بغل کنم اللهم صل علی محمد و آل محمد😍     ❤💚دخترخوشگلم خوش اومدی به زندگیمون😍😘منو و بابایی بی صبرانه منتظرتیم گل دخترم😘😘دختر قشنگم به دنیا اومد😍خدایا شکرت❤
کجا اختیاریه عزیزم؟فقط بعضی دکترا قبول میکنن اونم با زیرمیزی دادن

تو بیمارستان خصوصیا اختیاریه راحت قبول میکنن

خدایــــــا شکرت منم مامان شدم   دوستای عزیزم لحظه ای که فهمیدم برای همتون دعا کردم و میکنم شمام برای من دعا کنین نی نیمو صحیح و سالم بغل کنم اللهم صل علی محمد و آل محمد😍     ❤💚دخترخوشگلم خوش اومدی به زندگیمون😍😘منو و بابایی بی صبرانه منتظرتیم گل دخترم😘😘دختر قشنگم به دنیا اومد😍خدایا شکرت❤
🤣حالا چرا نگهش داشتی😄 فلسفه لوح تقدیرو نفهمیدم سکه میدادن بهتر بود بدجنسای خسیس😄

دیگه یادگاریه😅😅 چون طبیعی زایمان کردم تشکر کردن😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️