2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
اخه عزیزم الهی همه ب راحتی زایمان کنن منم میترسم از زایمان ولی چه بخام چه نخام نی نی دنیا میاد   ...

خاطره زایمان منو بخون اصلا ترس نداره

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوسال ونیمشه

عه اسفند بود زایمانتون منم مثل شما بودم همش داد میزدم داره بدنیا میاد گوش نمیکردن چراغ هارم خاموش کرده بودن نامردا تنها تو یه اتاق بودم هی میگفتم داره میاد گوش نمیکردن اخرش پخش زمین شدم تن،بدنم لرزید ترسیدن اومدن گذاشتن رو تخت بعد یکم زور دادم بدنیا اومد دیگ بخیه اینا نزدن چون بچم ضعیف بود

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌
گشاد میشن ینی توی رابطه دیگ حال نمیکنن نه خودسون نه شوهرشون چون بیش از حد دیگه بزرگ شده اتفاقا ی خا ...

اصلا این حرفتونو برای همه قبول ندارم تک و توکی شااایدد اینجوری باشن اونم از بی فکری خودشون یا دکترشونه، ما تو اقوام داریم بنده‌ خدا سزارین هم بود اما چون افتادگی رحم پیدا کرده بود این مشکل گ شادی براش پیش اومده بود پس تو سزارین هم هست همچین چیزی،بعدم زایمان طبیعی اسمش روشه به مرور حتی زودتر از سزارین همه چیز بدن برمیگرده سرجاش

من سر دوتا بچم مدفوع کردم.خیلی خجالت‌کشیدم‌ ولی مگه دسته خودم‌بود از قبل نمیدونستم ک زایمان میکنم که ...

من وقتی نزدیک زایمان بودم به دلم می‌افتاد که امروز زایمان میکنم چیز خاصی نمیخوردم و واقعا هم سر دوتاشون حدسم درست بود😅

سلام دوستان...

منم زایمانم بیمارستان دولتی بود ولی تنها تو یه اتاق بودم زائو دیگه ای نبود الان تعجب کردم خوندم😳 موقع زایمانم چهارپنج تا دکتر و پرستار دورم بودن... همه دستگاه ها هم برای قلب و سنو و اینا بغلم بود همونجا میگرفتن بیرون نمیبردنم حتی از تو اورژانس که دکتر ماما معاینه ام کرد تا تو بخش زایمانم با ویلچر بردنم با اینکه هنوز خیلی درد نداشتم خودم راحت راه میرفتم...

بعدم که طبیعی زایمان کردم از طرف رئیس بیمارستان لوح تقدیر دادن هنوز دارمش😁😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...

اصلا و ابدا گشادی نداره مثل قبل از زایمانه 

من یعنی یه دونه صرفا جهت نمونه  
وای خوشبحالت...چیه بخدا طبیعی یبار برای زایمان بخیه ات میکنن یبار دیگه خودت باید بری دنبال ترمیمی و ...

پس چرا ما ترمیم نرفتیم؟من کم بخیه خوردم خیلی ام راضی بودم البته مامای خصوصی داشتم

من سال ۹۶ بیمارستان دولتی زایمان طبیعی کردم بچم دختر بود با جفت قدامی درد زایمان از زیر دلم شروع شد اونا که بچشون پسره کمر درد داشتن بیستر بعد من رفتم معاینه تو۴۱هفته ۲سانت باز بودم بستری شدم لباس دمپایی دادن امضا گرفتن سونو ازمایش و مدارکم دیدن بعد یه اتاق بود ۳تا تخت خالی بین تختا پرده بود اول نوار قلب بچه گرفتن کیسه ابمو کپچر کردن بعد سرم امپول فشار زدن۱۲ساعت درد کشیدم تا زاییدم بچم درشت بود۲۰تا بخیه خوردم خانما فقط وقتی زور بزنید که دهانه رحم۱۰سانت باز شده باشه ۹شب دختر بدنیا امد لحظه تولدش بارون می بارید من فحش ندادم ولی نعره زیاد کشیدم

پس چرا ما ترمیم نرفتیم؟من کم بخیه خوردم خیلی ام راضی بودم البته مامای خصوصی داشتم

منم دکترم عالی بود برش نخوردم خیلی کم بخیه خوردم .ترمیم نرفتم. واقعا به دکتر خیلی بستگی داره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
دکترم قبول کرده ولی میگه حیفه تو همه چیت برا طبیعی اکی هست

میتونم بپرسم قبل از شروع ورزش چند کیلو بودی و الان چندی ؟ من قدم ۱۶۸ وزنم ۷۴. بعد از دوتا سزارین شکمم خیلی بزرگ مونده قبلا خیلی لاغر بودم😔الان یکسال و چهار ماه از زایمانم میگذره روی وزن ۷۴ استپ کردم. کم کاری تیروئید هم دارم بنظرتون با ورزش آب میشه شکمم؟شوهرم خیلی به روم میاره.