2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

تورو خدا نفری ی صلوات برای شِفای بیمارمون بفرستید. لایک کنید فرستادید 

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

منم اصن درد نداشتم بعد سانتو زدن برام دردم شروع شد رگم خراب بود یهو داروم همش رفت 

من درد داشتم به دکتر نگفتن کلی کار یادشون دادم موقع زایمانم

چون خودم زایمان دومم بود

اخرم از ترس معاینه روی هوا زاییدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرگانم اتفاقا😀،یعنی خوبه یا بد؟!

من بچه اولم مهرگان بودم 

دومی رو پاستور

توی هردو بیمارستان پرستارا و ماماها مهربون بودن و یکسره بالاسرت بودن و سرمیزدن

فقط بیمارستان پاستور فضاش بزرگه ولی مهرگان کوچیک و جمع و جوره 

واین که اتاق زایمان مهرگان تمیز تر و مجهز تره به نسبت پاستور

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
اگر تونستی جیغ نزن🤣🤣🤣🤣🤣 ماما همراه بگیر یک دقیقه هم تنهات نمیذاره

من سر زایمان اولم اصلا جیغ نزدم😊

مامان آرومی بودم😉

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
ممنون از توضیحات خوبت عزیزم فقط شما که طبیعی هستی گشادی وازن داشتی یا مثل قبل شدم این مشکلمه فقط

اولین رابطه خودم حس میکردم که مثل قبل نیس اما برای رابطه های بعد مثل قبل بود...انگار به مرور جم میشه وحالت اولیه شو بدست میاره 

منم هم اینکه تا ی لقمه اومدم بزارم دهانم دردم میگرفت کوفتم میشد. دیگه لب نزدم هم اینکه مینرسیدم سر ز ...

اخه کلا میگن چیزی نخورین که اگه سزارینی شدین سرییع ببریم اتاق عمل

برای همین من سر دوتا دخترام صبحونه فقط شیر عسل خوردم و دیگه هیچی