2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خاطره ی بعد زایمانم خنده داره.سزارین شدم بردنم ریکاوری.ی پرستار مرد هم بالا سرم بود.بنده خدا رو خیلی اذیت کردم مدام صداش میزدم میگفتم آمپول بزن درد دارم.چرت و پرتم زیاد میگفتم توحال خودم نبودم😂.بعد نگاه کردم دیدم ی دختره که دست و پاش تو گچ بود رو تخت کناریه.به پرستاره گفتم عه اینم زایمان کرده؟؟😐 پرستاره انقد خندید که اشک از چشماش میومد گفت نه تصادف کرده.در این حد گیج بودم

مهرگانم اتفاقا😀،یعنی خوبه یا بد؟!

من تو مهرگان هیستروسکوپی کردم بخش زایمان بودم همه چیش عالی بود 

فقط پرستارا نمیدونم چرا یکم رسیدگیشون بد بود

مثلا مامانم ده بار میرفت میگفت بیاید تا میومدن

ولی اخلاق همشون عالی بود حتی تو اتاق عمل 

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
من خاطره ی بعد زایمانم خنده داره.سزارین شدم بردنم ریکاوری.ی پرستار مرد هم بالا سرم بود.بنده خدا رو خ ...

😂😂😂😂🤦مست بودی

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
تو 19 ام. توچی؟؟ پیش کی میری؟؟ من پیش جهانی میرم استرس ندارم ولی قراره برم تامین یکم میترسم که بال ...

ب سلامتی زایمان کنی گلم

من باردارنیستم

یعنی نه ماه پیش بودم ولی سقط شد

تواون چندوقتی هم ک بارداربودم تحت نظر ابوترابی بودم

کلاماهمگی میریم پیش اون 

خواهرمم بارداریش رو پیش ابوترابی گذروند وسزارین کرد

منتهی خواهرم شانسی ک دورد این بود دخترش حالت بریچ بود واصلانچرخید و حتماباید سزارین میشد

توام نگران نباش 

انشاءالله ک خداکمکت میکنه وب سلامتی زایمان میکنی

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
خوب بود من پاستورم زایمان کردم پاستور اتاقاش دلبازتره مهرگان یکم دلگیره ولی پرستاراش خیلی بهترن خیلی ...

😂

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
آدم چند ساعت درد بکشه مگه چیه گلم بالاخره این چند ساعتم میگذره انگار ک ن انگار داشتی درد میکشیدی

منم همینجور فک میکنم ولی میگن خطر فلج مغزی برا بچه هم هست

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
چرا اینقدر سرطان روده زیاد شده

منم فکر کردم شاید پسر خاهر من سرطان روده داره چون سی سالش بود بعد رفتم دفتر مخصوص بیمارهای سرطانی بیست نفر از سی سال تا چهل و چهار سال همین سرطان روده داشتن دو نفرم فوت شده بود

دکتر گفت بخاطر غذا مثل گوشت قرمز سوسیس کالباس فست فودها

خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...

گلم من سه تا فرشته مو طبیعی به دنیا آوردم... همشونم بالای چهار کیلو.... به خداوندی خدا اگه یه ذره فقط یه ذره از و ا ژ ن م ناراضی باشم چه خودم چه همسرم.... بدن طوری آفریده شده که به حالت طبیعی ش برگرده....

حداقل ۵۰ روز دوری بعدش و شیر دادن مادر به نوزاد هم خیییلی موثره...

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

من که وقتی یادش میوفتم گریم میگیره تو امضام هست

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
گلم من سه تا فرشته مو طبیعی به دنیا آوردم... همشونم بالای چهار کیلو.... به خداوندی خدا اگه یه ذره فق ...

دس دربیار از مماخت

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
آدم چند ساعت درد بکشه مگه چیه گلم بالاخره این چند ساعتم میگذره انگار ک ن انگار داشتی درد میکشیدی

آخه یه جوری تعریف کردن برام نمیدونم آدم خیلی قوی میخواد وحشتناکه غیرقابل تحمله و ازاین حرفا. منم من زیاد جسه درشتی ندارم برااون ترسوندنم