2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی دوست دارم میگفت تو زایمان طبیعی از ی جایی به بعد به خانوما میگیم دیگه زور نزن اما اونایی ک زور میزنن حسابی جر میخورن من که حالم از طبیعی خیلی بد میشه واقعا سزارین شیک تره خیلی درد داشتم وقتی بهوش اومدم وحالا شاید عوارض داشته باشه اما طبیعیم عوارض داره افتادگی رحم یکیشه

منم لبه تحتو میگرفتم از درد 

مانتوی مامای کنارمو چروک کردم از بس فشار دادم.اینقد بلند بلند ذکر میگفتم وقتی دردام شروع میشد با دااااد هااا.همه ساکت میموندن بیچاره ها.هروقت کسی زایمان میکنه من گریه میکنم چون کاملا درک میکنم چی کشیده

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

من بارداری اولم بچمو بدون دلیل  32 هفته از دست دادم.

بارداری دومم پر از استرس و نگرانی بود.

اوایل شبا تا صبح خوابم نمیبرد فکر میکردم اگه بخوابم اتفاقی واسه بچم میوفته.با نماز شب خودمو اروم کردم.خیلی زیاد ذکر میگفتم.

36 هفته و 1 روز بودم دکترم گفت باید یه هفته بستری بشی بیمارستان که هرلحظه مراقبت باشن این یه هفته یه خیر بگذره تا زایمان کنی.

با هزار جور غصه و نگرانی صبح رفتم بیمارستان.بعدازظهر معاینه شدم نشتی کیسه اب داشتم..دکترم گفت امشبو تحمل کن واسه رسیدن ریه بچه یه شبم خیلی مهمه.

فرداش ساعت 6 عصر کیسه آبم پاره شده.تا 10 شب 6 سانت شدم زیادم درد نداشتم.ساعت 11 بچم دچار افت ضربان شد.خدا میدونه اون لحظات چطوری به من گذشت.

اورژانسی سزارین شدم ساعت 11:50 پسرم بدنیا اومد.همش گریه میکردم میگفتم تورو خدا بگید بچم سالمه.دکترم گفت این تپلی سالمه خیالت راحت😍

واقعا مدیون دکترم هستم چون خودش کنارم بود.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖