2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصولن تب نشان از عفونته   شاید عفونت ادراری  مثانه یا چیزی باشه حتما ببر دکتر  اینجا که کسی نمیتونه کمکت کنه   انشاالله چیزی نیست

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

بزار امبولانس بیاد چک کنه بهتر از اینه که دست رو دست بزاری لااقل خیالت راحت میشه. مسکن نده بهش اگر وردش شدید شد متوجه بشی

دوراز جون دخترت ان شاالله که چیزیش نباشه  اینو لرای تجربه میگم  دوست من خونه مادربزرگش تو روستا بودشب  دلش درد میگیره دوتا ژلوفن میخوره و نبات داغ و بعد میخوابه و دیگه بیدار نشد. اپاندیسش تو خواب ترکیده بود

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

عزیزم بیمارستان ببرش الان ممکنه اپاندیس باشه تا صیح خطرناکه از کرونا هم میترسی دخترت اول تو ماشین باشه برو با دکتر حرف بزن الکل و ماسک ببر ضد عفونی بکن بعد دخترت رو ببر دکتر معاینه کنه 

2810