2777
2789
عنوان

انسانی؟ تجربی؟ ریاضی؟خودم هنرستان دوست دارم ولی نمیزارن 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 31 پست
اها راستی من تو هدایت تحصیلیم ( نامردی کردن معلما)  ریاضی و تجربی و انسانی رو الف اوردم  ...

دختر خاله ی منم میخواست بره طراحی و دوخت ولی پدرش اصرار میکرد بره انسانی ولی خودش انقدر پافشاری کرد که اخرش رفت هنرستان طراحی و دوخت

ممنون میشم لایک نکنید💕😘

نگا من الان دارم میرم یازدهم و کل فامیل و معلما رو مخ مامانم میرفتن ک درسش خوبه بفرستش ریاضی یا تجربی اما من از همون اول سال تو مخ مامانم میرفتم ک من علاقه ندارم نمیکشم ییهو زده میشم اینمه زحمت ب باد میره اگ هنر برم هم درامدم زیاد تر میشه هم علاقمو دنبل میکنم حداقل ی چیز فنی بلدم اینقدر استرس هم نمیکشم بخاطر چهارتا درسمزخرف که هیچوقت ب کارم نمیاد. خودمم فرم هدایت تحصیلی رو طوری پر کردم که هنر رو بزنه اولیویت الف بقیه رو بزنه اولویت ب .تا میتونی اول منطقی باهاشون حرف بزن اگه روت نمیشه پیام بده یکمئ دراماتیکشم کن.اگر دیدی حرف جواب نمیده تا میتونی انقدر مخالفت کن تا خسته شن اجازه بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید