کسی می شناسید حاصل رابطه غیر ازدواج شرعی باشه،از نظر اخلاقی چه جوری؟
خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید:الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم
چون خواهر قبلیش تو عقد باردار شده بود باش اجازه نمیداد اینا عقد کنن و میگفت شب عروسی عقد کنید.،و در آخر چندماه مونده ب عروسی دختره حامله شد و شب عروسی سه چهار ماهه بود.
خودش میگفت بچه رو خانواده هاشون زیاد دوست ندارن،و خیلی زود بعد یک سال دوباره حامله شد و اینو دوست دارن.نمیدونم گناه اون بچه اولی چیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره من دیدم یه چموشی شده بود که پدر همه رو دراورده البته من قبلا نمی دونستم و سر یه داستانی فهمیدم ...
چند سالشه
دست هایم به آرزو هایم نرسید! آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست... امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدندل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
یکی از دوستام نامزد بود با شوهرش ولی عقد نبود، چون خواهر قبلیش تو عقد باردار شده بود باش اجازه نمی ...
🙁
واقعا اون بچه هیچ گناهی نداره
خدایی چطور میخوان قیامت جواب بدن
تازه متاسفانه روی بچه تاثیر میذاره
☹️😕
دست هایم به آرزو هایم نرسید! آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست... امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدندل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖