2777
2789
عنوان

کسی می شناسید فرزند نامشروع باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57758 بازدید | 138 پست

بچه معصوم چه گناهی داره، این حرفا چیه، درست نیست اینطور صحبت کردن، همه چیز تربیت ادمه، 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

یکی از دوستام نامزد بود با شوهرش ولی عقد نبود،

چون خواهر قبلیش تو عقد باردار شده بود باش اجازه نمی‌داد اینا عقد کنن و می‌گفت شب عروسی عقد کنید.،و در آخر چندماه مونده ب عروسی دختره حامله شد و شب عروسی سه چهار ماهه بود.

خودش می‌گفت بچه رو خانواده هاشون زیاد دوست ندارن،و خیلی زود بعد یک سال دوباره حامله شد و اینو دوست دارن.نمیدونم گناه اون بچه اولی چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من دیدم یه چموشی شده بود که پدر همه رو دراورده البته من قبلا نمی دونستم و سر یه داستانی فهمیدم ...

چند سالشه

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

😑😑😑😑😑😑😑

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

ارع دیدم یه خانواده به فرزندی گرفتنش روزاولی ک دنیااومد خیلیم دوسش داشتن

اماخب تازه ۶ سالشه 

امادرکل دلیل نمیشه فرزندی ک بچه یک رابطه نامشروع باشه ازنظراخلاقی مشکل داشته باشه 

بچه روهرجور پرورش بدی رشد میکنه

درسته به زات هم بستگی داره اماتربیت مهم تره

😇
یکی از دوستام نامزد بود با شوهرش ولی عقد نبود، چون خواهر قبلیش تو عقد باردار شده بود باش اجازه نمی‌ ...

🙁

واقعا اون بچه هیچ گناهی نداره 

خدایی چطور میخوان قیامت جواب بدن 

تازه متاسفانه روی بچه تاثیر میذاره 

☹️😕

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
21 سال  خیلی ازار و اذیت داره

😕🙁

خدا هدایتش کنه انشالله 🙁🤲

خودش مطلع هستش؟؟ 

بله دیدم

مادرش مترجم پرواز بوده و از پدر امریکایی 

ولی به ازدواج ختم نشده

و خانم بچه رو نگه داشته

الان 43 سالشه 

کاملا موفق و دوست داشتنی و مثبت همه دوسش دارن

کمی منطقی نگاه کنیم

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....