2777
2789
عنوان

تو این دوره زمونه پسرا میان به زوره ماماناشون یه دخترو بگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 25 پست
😂😂😂 منظورم اینه دهاتی نیستن که ...

داری توهین میکنیا

اتفاقا تو دهات وروستا بیشتر خودشون انتخاب میکنن تا خانواده شون

تو شهرهای بررگ بیشتر خانواده انتخاب میکنه

روی گنبد پرچم یا مجتبی هم دیدنیست .
یجوری گفتی تهران یاد کالیفرنیا افتادم😐🔪

خب من منظورم اینه که پسرای دهاتی بیشتر مادر ذلیلن و به دهن مامانشون نگاه میکنن

کربلا کاش من مسافرت بودم❤👑 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هنوز ازدواج سنتی داریم دختر معرفی میکنیم والا همه داداشام همینطوری زن گرفتن چندین سال هم هست با هم زندگی می کنند زور نمی کنیم کسی رو معرفی میکنیم به پسر.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
داری توهین میکنیا اتفاقا تو دهات وروستا بیشتر خودشون انتخاب میکنن تا خانواده شون تو شهرهای بررگ بی ...

توهین نکردم عزیزم😂❤

منظورم اینه پسرای دهاتی تو روی مادراشون برنمیگردن

حرف گوش کنن

آره دیگه دوس دختر  دوس پسر اونطوری خیلی بهتره حداقل میدونی که خود پسره قبولت داره😅

نه بابا همینا هستن که این دوستیا واسشون عادیه پس فردا ازت خسته میشن میرن با یکی دیگه...

دیدم که میگم😉

تو خاستگاری سنتی هم خود پسره قبول داشته که اومده خاستگاری دیگه!

وگرنه تو این دوره زمونه کی به زور ننش میره زن بگیره😅

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡
نه بابا همینا هستن که این دوستیا واسشون عادیه پس فردا ازت خسته میشن میرن با یکی دیگه... دیدم که میگ ...

آره بابا

دوس پسرا به شوهر شدن نمیخورن😉😂

داری توهین میکنیا اتفاقا تو دهات وروستا بیشتر خودشون انتخاب میکنن تا خانواده شون تو شهرهای بررگ بی ...

مگه دهاتی بودن توهینه😐؟ بنظرم خیلی بی شخصیتن ادمایی که  از دهاتی بود به عنوان مسخره کردنو توهین استفاده میکنن و خیلی زشته محل زندگی بقیر و مسخره کنیم یا به عنوان توهین ازش استفاده کنیم

مگه دهاتی بودن توهینه😐؟ بنظرم خیلی بی شخصیتن ادمایی که  از دهاتی بود به عنوان مسخره کردنو توهی ...

چه میدونم 

تو این سایت انگار بعضی ها اینطوری ان

روی گنبد پرچم یا مجتبی هم دیدنیست .
مگه دهاتی بودن توهینه😐؟ بنظرم خیلی بی شخصیتن ادمایی که  از دهاتی بود به عنوان مسخره کردنو توهی ...

به نظر من که

کلمه دهاتی اصلا جهت توهین نیس

ولی به هر کی میگی زود به خودش میگیره😕