2777
2789
عنوان

مامانای تابستان 94 (تیر و مرداد و شهریور)

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من به پرنیان الان دیگه سه وعده میدم صبح ظهور و شب معمولا صباح ساعت ده یا یازده حریره بادام که اگه یادم رفته باشه بادوم خیس کنم همون فرنی ظهرها سوپ و شبها نه و نیم ده بهش فرنی ساده میدم راستی من سوپ اینجور درست میکنم یه تیکه گوشت بوقلمون و یه تیکه هویج و یه پیاز کوچولو میدارم تو قابلمه اش و نصف بیشتر قابلمه رو پر آب میکنم می زارم با حرارت ملایم بپزه بعد بعد دو ساعت نوک قاشق برنج با یه تیکه کوچولو سیب زمینی میندازم توش وقتی پخت گوشت و پیاز رو در میارم با گوشت کوب بهش میکنم میدم پرنیان بخوره راستی بعضی وقتها هم یه قاشق مربا خوری روغن زیتون می ریزم توش
بهار.......متولد ۶۷....تولد دختر۸ شهریور ۹۴....وزن تولد ۲۲۰۰
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
سلام بارونه بهاری و گل شاد، خوش آمدین. تاپیک اول و با موبایل سخته عوض کنم، ایشالله سر فرصت همه رو اضافه میکنم.
همراهی خدا را می طلبم، برای راضی بودنم از هر آنچه او می خواهد. 
دنیابها جان این صفحه رو بخون توضیحاتش خوبه، منم خیلی برا شروع سر در گمم ولی از این اطلاعات استفاده کردم، با این تفاوت که خیلی خیلی سریعتر از توصیهایی که کرده.http://www.beytoote.com/baby/nutrition-baby/food-supplement-nfants1.html
دنیا جان اینم چند تا طرز تهیه، البته من از شکر استفاده نمی کنم، چند بار نبات کردم، ولی نینیم بدون نباتم می خوره.http://www.pezeshk.us/?p=14888
نیلوفر جان منم شنیدم پنج ماگی خوبه برا شروع، منم بعضی وقتا با شیر خودم درست میکنم خیلی خوبه. راستی دنیا از شیر پاستوریزه هم اصلن استفاده نمی کنم، اصلنم حسم نسبت بهش خوب نیست.