2777
2789
روال همیشگی نی نی سایت:دست ب دامن نفرین و آه و ناله شدن  مطمئنم باش منم این چیزا رو کشیدم ولی ...

منم همینکارو کردم دایورت کردم ولی کاربرا میگفتن مشکلتو بگو راه حل میدیم منم دست ب دامنشون شدم💔💔💔😭🥺

شما رو نفرین نکردم گفتم خدا سرتون نیاره چون خیلی درد داره😭😭😭😭😭😭😭

مرسی عزیزم 🥺 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شما جای خواهر ن که هرروز داره دل ...

عزیزدلمممم بیا بغلممم❤❤❤❤❤

غصه نخور شاد باش حیفه چشمای نازت اشکی بشه بخند میدونم سخته ولی بخند بدون خدا خندتو دوست داره وقت روز که خیلی هم دیر نیس تقاص دلتو میگیره😘😘❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره هیچ کس از دل من خبر نداره همه رو تو دلم ریختم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم خدا به دلت آرامش بده. 

تو که داری به جایی که میخوای میرسی 

حالا اگه دو نفرم کنار تو به جایی رسیدن خیرش برمیگرده به سمت زندگی خودت و اون آدم تاوان کاراشو یه روزی بالاخره میده 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
مرسی عزیز دلم حرف زدین باهام🥺😔💔❤️❤️

چند سالته دختر خوشگل؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
خواهررررررر

دوره های سوده هروی رو بگیر خوب میشی

سوده ی عزیزم.. سوده هرویمحقق، نویسنده و مدرسدوره های روانشناسی عمقي یونگسایت👇Www.zendegiesalem.comجهت اطلاعات بیشتر در مورد دوره ها👇@jazabiatdaruniسفارش دوره ها👇@centerrhealthyدستاوردها👇@zendegisalemihaاینستاگرام:http://instagram.com/zendegie_saleem.....طب سنتی انجام نمیدم چون درس دارم نپرسید همش😂
قانون چذبه؟

نهدسرچ کن 

سوده ی عزیزم.. سوده هرویمحقق، نویسنده و مدرسدوره های روانشناسی عمقي یونگسایت👇Www.zendegiesalem.comجهت اطلاعات بیشتر در مورد دوره ها👇@jazabiatdaruniسفارش دوره ها👇@centerrhealthyدستاوردها👇@zendegisalemihaاینستاگرام:http://instagram.com/zendegie_saleem.....طب سنتی انجام نمیدم چون درس دارم نپرسید همش😂

خدا را شکر میکنم که این قدر توانایم سعی میکنم اون وکارهاشو نبینم به جاش توانایی های خودم را ببینم به کارم ادامه بدم شاد باشم و خودم را داغون نمیکنم برای کسی که ارزششو نداره 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن