2777
2789
نمیشه بگم ولی میشه صد در صد دارم میگم میشه😢🥺😭

تو راه خودتو برو بعدم مستقل شو خودتو ازش جدا کن نمی‌فهمم چرا به خاطر تو یه نفر دیگه باید موفق شه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو راه خودتو برو بعدم مستقل شو خودتو ازش جدا کن نمی‌فهمم چرا به خاطر تو یه نفر دیگه باید موفق شه

میشه ببین میشه ازم سواستفاده میکنه

وای نه😫😫😫😖😖😖😖😖😖😖😖

میشه بکشی بیرون از ما؟

چرا اینجوری میگی گلم دلش شکسته چرا اینجوری میگی که بیشتر بشکنه دلت میاد؟ 

اگه تاپیک زیاد زده که من نمیدونم زده یا نه خب عنوان رو که دیدی نیا راستش حرفت قشنگ نبود❤❤

وا این چه حرفیه بهش میزنی اومده درددل میکنه بنده خدا

آخه ی سری چیزارو خیلی واسه خودش گنده میکنه،خیلی وقته داره در مورد این چیزا تاپیک میزنه 

بخدا نباید همه چیو انقد سخت گرفت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چرا اینجوری میگی گلم دلش شکسته چرا اینجوری میگی که بیشتر بشکنه دلت میاد؟  اگه تاپیک زیاد زده ک ...

مرسی عزیزم 🥺

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شما جای خواهر ن که هرروز داره دل منو مچاله میکنه دلمو تیلیت کرررررد امروز باز😭😭😭😭😭😭

میشه ببین میشه ازم سواستفاده میکنه وای نه😫😫😫😖😖😖😖😖😖😖😖

آدمی که به خاطر یکی دیگه بتونه موفق شه همیشه موفق نمیمونه چون از زور بازوی خودش استفاده نکرده پس نگران نباش شاید الان برا‌ش خوب باشه اما در آینده بالاخره زمین میخوره

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
چرا اینجوری میگی گلم دلش شکسته چرا اینجوری میگی که بیشتر بشکنه دلت میاد؟  اگه تاپیک زیاد زده ک ...

درسته حق با شماست❤️ولی خیلی مسائلو گنده می‌کنه واسه خودش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
آخه ی سری چیزارو خیلی واسه خودش گنده میکنه،خیلی وقته داره در مورد این چیزا تاپیک میزنه  بخدا ن ...

شاید واقعا همینقد گنده هست شاید تنها جائیه که میتونه حرف بزنه

نمیشه قضاوت کرد

آخه ی سری چیزارو خیلی واسه خودش گنده میکنه،خیلی وقته داره در مورد این چیزا تاپیک میزنه  بخدا ن ...

گاهی هست انقدر دلت رو مشکنن که دیگه دلت نازک میشه و زود به زود مشکنه یه روزی منم چندنفری دلم و شکستن حتی روز تولدم و گریه کردم و مهم نبود برای اونا البته من بخشیدمشون ولی الان اسی رو درک میکنم 

درسته حق با شماست❤️ولی خیلی مسائلو گنده می‌کنه واسه خودش

اتفاقا من مشکلمو نزدیک یسال ب هیچکس نگفتم اینقد درخواست کردم برای دل شکسته م دعا کنن کاربرا گفتن چرا مشکل دل تو نمیگی منم گفتم😭🥺

فقط میگم خدا سرت نیاره

روال همیشگی نی نی سایت:دست ب دامن نفرین و آه و ناله شدن 

مطمئنم باش منم این چیزا رو کشیدم ولی ی چیزی رو یاد گرفتم ک هرکسی ک اذیتم می‌کنه رو دایورت کنم و ندید بگیرمش،،در واقع ن ببینمش ن بشنومش،،بهت توصیه میکنم این کارو انجام بدی