2777
2789
عنوان

جمله سازی با اسم کاربر ها 😉 هر کس میتونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 18571 بازدید | 2846 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم فردا تاپیک با عنوان دوستان دارم طلاق میگرم بزنم غذام سوخت خونه بهم ریختست 🤣🤣🤣🤣 نشستم گوش ...

@برو   @برو   @برو   @برو       @تو_دل_برو    

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
😃😃😃👋🏻👋🏻👋🏻 آفرییییییییین چقد خندیدم خدا خیرت بده💋💋💋💋💋

خدا رو شکر که دل همگی شاد شدش 😊😊😊😊😊

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
@مرمری1372   @مامان   @رادمهر   @هست     🤣🤣🤣🤣

@شما       @عشق         @منی    

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
@سلام۰سلام   @آهوآرام   ‍ ‍ @جواهری،در،نینی،سایت   @هستم   ...

@سلام،،     @یانگوم_جان     😅😅 چون گفتی جواهری در سایت هستم پس یانگوم سایتی 🥰

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
@شما       @عشق         @منی    

@جیگرمنی    

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
2810