2777
2789
عنوان

متاسفم واستون فقط همین💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 134 پست
🧐 اگر خوبی که همون طوری باش  خوبم شکر

بدكى نيستم

خوب باش♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چالشتم پاك كن ديگه م نذار واسه همين منم نميزنم شعور ندارن حاله ادمو خراب ميكنن فقط ميخوان نيش ب ...

چشم مرسی🥲💋

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی خیال هرکی شخصیت خودشو نشون میده😐

فعلا ک نشون دادن شاتش هم هس 💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
فعلا ک نشون دادن شاتش هم هس 💔

ولش بیخیال دنیا و ادماش....بعضی عادت کردن ب دل شکستن باید بگذری راحت از حرفاشون و کاراشون😐

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
ولش بیخیال دنیا و ادماش....بعضی عادت کردن ب دل شکستن باید بگذری راحت از حرفاشون و کاراشون😐

ولی ی سری چیزارو نمیشه :) چرا باید چالش دوستام بگن من ۱۸ سالمه؟ چرا باید دید اونارو نسب ب من عوض کنن؟ چرا باید بگن من لاس میزنم؟💔

بیخیال من که پیدا نکردم🙈🙈  اما هرچی هس بخاطر حرف یه عده ای که نه دیدیشون نه میشناسیشون و.... ...

شات ص ۲ هس

ولی ی سری چیزارو نمیشه :) چرا باید چالش دوستام بگن من ۱۸ سالمه؟ چرا باید دید اونارو نسب ب من عوض کنن ...

ولش بیخیال دیگ فک نکن بزار گناهتو پاک کنن وقتی کاری نکردی 😐

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
ولش بیخیال دیگ فک نکن بزار گناهتو پاک کنن وقتی کاری نکردی 😐

درسته ولی فک نمیکنم بشه از این  همه توهین گذشت البته این ک چیزی نیس چیزای دیگه ایی هم گقتن ک شات بذارم تعلیق میشم

درسته ولی فک نمیکنم بشه از این  همه توهین گذشت البته این ک چیزی نیس چیزای دیگه ایی هم گقتن ک شا ...

دیگ حرف زده شده رو نمیشه برگردون و دلی هم ک بشکنه رو نمیشه مث اولش کرد الانم هرچی بگی حق داری و الان کاری نمیتونی بکنی جز ناراحتی و ذهنتو درگیر کنی واسه ی ادمهایی ک واست مهم نیستن ک بخاطر حرفاشون ناراحت باشی...بی خیال دنیا تو فقد بخند😁

دیگ حرف زده شده رو نمیشه برگردون و دلی هم ک بشکنه رو نمیشه مث اولش کرد الانم هرچی بگی حق داری و الان ...

فقط سعی میکنم کاربریشو پیدا کنم اونوقت ب فناش میدم ک البته غیرممکنه🥲

مرسییییی🙂

فقط سعی میکنم کاربریشو پیدا کنم اونوقت ب فناش میدم ک البته غیرممکنه🥲 مرسییییی🙂

ولش بیخیال باش اون واست ی ادم بی ارزشه و دیگ کشش نده ....خاهش 😐

ولش بیخیال باش اون واست ی ادم بی ارزشه و دیگ کشش نده ....خاهش 😐

ولی ظاهرا پشتکار خوبی دارع چون اکثرا توی همههههه ی چالش ها راجبم چرت گفته الان فقط سوال دوستام از من اینه:چندسالته😐🤷🏻‍♀️تا جایی ک یادم هس با کسی کاری نداشتم :/

الان ی نفر از همون عقده ایی ها ببینه میگه دارم لاس میزنم

به هرحال مرسی ببخشید