2777
2789
عنوان

کمکم کنید توووووووخدا بیاین

114 بازدید | 10 پست

سلام، بچه ها مشکل من اینه خیلی تو گذشته گیر میکنم و ساعتهاااا به همه چیز فکر میکنم، چیزای بیخود که اصلا تو زندگیم هیچ تاثیری ندارن، عین فیلم سینمایی میان جلو چشمم، مثلا وقتی پیش میاد تنهام یهو یه جریانی که مال چند سال پیشه یادم میاد یا یه آدمایی که اصلا بمن ربطی ندارن، همش فکر میکنم دست خودمم نیس، نمیدونم چجوری یگم متوجه بشین، خلاصه عذاااااااااااب میکشم اینقد میمونم تو یه چیزو ول نمیکنم همش خودمو اذیت میکنم میگم کاش اینجوری میگفتم کاش این رفتارو میکردم کاش کاش کاش و حالمو خیلی بد میکنم😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل تو بودم واقعا اثری منفی داره تو زندگی سعی کن دور شی از اون روزها

چجوری دور شم، مثلا همین الان رفتم خونه یکی از اقواممون، حالا از اولی که وارد شدم تا وقتی که برگشتم همش عین فیلم تو ذهنم تکراررررر میشه میگم چرا اینجوری کردم، چرا اینجوری گفتم کاش اینجورس میکردم خودمو زجررررمیدم، درحالی که الان باید بگیرم بخوابم تا یه هفته دیگه م همینه

چجوری دور شم، مثلا همین الان رفتم خونه یکی از اقواممون، حالا از اولی که وارد شدم تا وقتی که برگشتم ه ...

من چون همش با همسرمم در میون میزاشتم هی دعوام کرد قهر کرد اولش جلوی اون دیگه نگفتم الان دیگه کم کم خودمم دارم فراموشش میکنم همسرم بهم گفت تو لحظه زندگی کن گذشته گذشته اینده ام هنوز نیومده