2777
2789
دخترای من که با اینکه دو قلو بودن زمین تا آسمون تفاوت داشتن یکیشون از کلاس چهارم علایم جسمی داشت اعم از موی زاید و جوانه زدن سینه و تغییرات خلقی و ... بر عکس خواهرش فقط یه کوچولو رشد سینه داشت و جهش رشد قدی که دو ماه پیش دیگه پری شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رها جون دختر منم متولد 82 هست و کلاس هفتم اگر گروه ت ل گ ر ا م دارید میشه منم اد کنی نمیدونم تو خصوصی چجوری بهت پیغام بدم و شمارم رو برات بزارم
خدای مهربونم خیلی دوسسست دارم تو ارام بخش همه دلهایی
دختر من متولد مهر 86 خیلی می ترسم زود به بلوغ برسه و قدش کوتاهه بمونه. الانم ریزه میزه ست هر وقت لباسشو تعویض می کنه یا می ریم استخر نگاهش می کنم نمی دونم جونه زدن می می یعنی چطوری خوب بچه یه مقدار رشد داره و همه جای بدنش کشیده میشه می ترسم وقتی بفهمم که بزرگ شده باشه و نشه جلوی زود رس بودنشو بگیرم من خودم پنجم ابتدایی به بلوغ رسیدم ارثیه می ترسم الان لطفا منو به گروهتون دعوت کنید ممنونم
مثبت اندیش باش.
2810