2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

131 بازدید | 13 پست

سلام من دانشجوی پزشکی و مشاور رسمی موسسه کنکور هستم در خدمتتون هستم برای مشاوره اختصاصی پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم از برنامه نویسی اختصاصی و شخصی سازی شده خودتون گرفته تا تماسای تلفنی و اصلاح گزارشکارای هر شب با کمترین قیمت توافقی 😀🙌🏻 خوشحال میشم بتونم چیزایی که بلدم بهتون یاد بدم ... موفق باشین🌹

😀🙌🏻 با ارائه مدرک

برای اطلاعات بیشتر در خدمتتون هستم🌻

اگه سوالیم دارین حتما بپرسین 😊❤

به زودی رتبه های برتر کنکور ۱۴۰۰ هم گذاشته میشه 😍✨

عزیزم امکانش هست که فقط برنامه بنویسین من از مشاور خوشم نمیاد چکار کنم خب مدلمه ولی به برنامه نیاز دارم چون گمراهم

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه یکم به من روحیه بدین برا کنکور 

استرس کنکور زندگیمو داغون کرده🤦‍♀️

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
میشه یکم به من روحیه بدین برا کنکور  استرس کنکور زندگیمو داغون کرده🤦‍♀️

اخه عزیز من 

استرس برای چی ؟ وقتی خوب بخونی و همه کارا رو درست و به موقع انجام بدی استرس بی معنا میشه دیگه 

اخه عزیز من  استرس برای چی ؟ وقتی خوب بخونی و همه کارا رو درست و به موقع انجام بدی استرس بی مع ...

خب وضعیت درسیم افتضاحه تازه فیزیکم مردود شدمههه🤦‍♀️

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
خب وضعیت درسیم افتضاحه تازه فیزیکم مردود شدمههه🤦‍♀️

خب دوباره شروع کن از اولِ اول آروم بخون تا راه بیوفتی 

برای فیزیکم خیلی بیشتر وقت بذار مثلا سعی کن بیشتر درسنامه بخونی و تست زیاد بزنی

اشکال نداره دوستم رتبه ۱۱۹ زبانه اگه بخوای میتونم راضیش کنم قبول کنه

عزیزم من فقط میخام یکی برام برنامه بنویسه چون خودم واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم چی بخونم کتابای عمومی چی بخونم تخصصی چی بخونم کلا گیج شدم و اینکه متاهلم هستم واقعا سخته تمام وقت نمیتونم درس بخونم فقط ازشون بپرسین اگه بخان برنامه بدن چقد هزینش میشه

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
اها باشه حتما میپرسم بهتون خبر میدم 

اگه گفتین لطفا منم تگ کنید

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

عزیزم من دهم رو کلا نخوندم ولی نصف یازدهم رو خوندم حالا برا شیمی و زیست کتاب جامع بگیرم یا جدا ؟ و اینکه کتابای ویرایش جدید حداقل یه ماه دیگ میان و من وقت ندارم باید دهم و یازدهم رو جمع کنم کتابای جامعی مثل عربی و ریاضی و فیزیک و اینا رو چاپ قدیم بگیرم مشکلی داره؟ به خصوص شیمی ک زود به زود عوض میشه 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤