2777
2789

سلام دوستان من تدریس درس زبان انگلیسی میکنم به کودکان و نوجوانان از پایه (یا هر سطحی که در اون قرار دارن)😍و همچنین مادرانی که در این دوران در سطح پایینی از زبان انگلیسی قرار دارن🥺

تدریس با هزینه بسیار کم (در صورت تدریس همزمان به مادر و فرزند یا دو فرزند یا دو دوست تخفیف ویژه داریم)🥳💰

✅کلاس های منظم🏫

✅بدون اتلاف وقت🕜

✅با سابقه بالا در زمینه تدریس انگلیسی در اموزشگاه های معتبر👩‍🏫

✴از تابستون خود و فرزندانتون به بهترین نحو استفاده کنید💙💛

جهت هماهنگی درخاست دوستی بدید🎊

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا . چقدر هزینه است لطفا میگید

عزیزم در واتس اپ از طریق تماس تصویری

بستگی به سطح فراگیر داره هزینش😍😘

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
عزیزم به بچه دو ساله هم آموزش می دین؟