2777
2789
خوندیم خوبم خوندیم  اصلا خشن شده باشن به شما و پسرای دیگه ارتباطی داره؟ هرچی باشیم از شما بهت ...

من که جسارت نمیکنم، 🤦‍♂️ 

من میگم دعوا برا پسرا هم افت داره چه برسه دخترا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بر علیه نیست میحوام آدم بشن آدما 🤦‍♂️حساس نشو 

هن😐😐😐😐😐ما ادم بشیمممممم؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐😌😐😐😐😐😐😌😌😌😌😐😐😐😐😐😐

حساس میشم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

۱۵ سالمه :)مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!
بر علیه نیست میحوام آدم بشن آدما 🤦‍♂️حساس نشو 

ینی الان ت ادم نیستی؟؟؟😐بدبخ بر علیه خودت حرف میزنی ک😐😐😐😐

بعضیا از دخترای نسل جدید دور از جون خیلی هاشون واقعا بی تربیت و بی شخصیت شدن . قدیما مد بود دختر ظریف و باتربیت و باشخصیت بود و خانوم تر بود الان همه شدن یه پا گولاخ....

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
بعضیا از دخترای نسل جدید دور از جون خیلی هاشون واقعا بی تربیت و بی شخصیت شدن . قدیما مد بود دختر ظری ...

😐😐😐😐😑😑😑😑😐😐😐😐😑😑😑😑😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

😐😐😐😐😑😑😑😑😐😐😐😐😑😑😑😑😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 ...

دور از جون گفتم و مطمئنم شما شامل اون دور از جون هستید 😉

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
دقیقا منظور منم همین جور آدما بود بخدا 

فهمیدم منظورتو 

من هر روز میرم پارک جلو خونمون پیاده روی دخترای کم سن و سال میان یجوری کَل کَل میکنن با پسرا و حرفایه زشت میزنن که شاخ آدم درمیاد 😨😨😨😨😨

چن روز پیش یه پسره داشت با دوستش بلند حرف میزد دوستش گف رسیدی خبر بده پسره گف باشه؛ سه تا دختر ازونجا رد میشدن یکیش بشاش چشات واشه ؛ اون یکی گف تکون نخور جاشه زدن زیره خنده......

بابا ینی چی این حجم بی تربیتی رو تا حالا ندیده بودم همه ی خانوما گفتن وااااا اینا دختر بودن انقد بی تربیت هستن 

فهمیدم منظورتو  من هر روز میرم پارک جلو خونمون پیاده روی دخترای کم سن و سال میان یجوری کَل کَل ...

😐😐😐😂😂😂این همع پسرا بی تربیتی میکنن ی بارم دخترا😐