2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب یکی کیسه اب پاره میشه و دلایل دیگه.

من کیسه آبم پاره شد دقیقا..پیاده روی و رابطه عالیه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
معاینه خیییییلی بدع. خیلی درد داره🤕😭😭😭

نمیشه گفت دردنداره ولی هرچی خودتوسفت کنی بیشتراذیت میشی دیگه بایداجازه دادمعاینه انجام بدن چون خودش کمک میشه دهانه رحم بازبشه راحتترزایمان کنی

نمیشه گفت دردنداره ولی هرچی خودتوسفت کنی بیشتراذیت میشی دیگه بایداجازه دادمعاینه انجام بدن چون خودش ...

اره شل بگیری درد نداره اونقدا

کاربریcold in the kindom اقاست.حواستون رو جمع کنین.صدای زنانه میفرسته منحرفتون کنه.عکسا رو جمع اوری میکنه.
من که فکر میکردم میمیرم بچمو نمیبینم دردش وحشتناک بود ولی زایمان طبیعی کلا به دردش معروفه دیگه

من بچه قبلیم تو ماه هفت بارداری از دس دادم و طبیعی و ب زور زایمانش کردم. وحشتناک بود. ی سانت باز شده بودم فقط از درد میمردم. ولی ی خانم ۹ماهه ۴سانت باز بود عین خیالش نبود

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
نمیشه گفت دردنداره ولی هرچی خودتوسفت کنی بیشتراذیت میشی دیگه بایداجازه دادمعاینه انجام بدن چون خودش ...

من توی ۲ روز ۱۵ بار معاینه شدم. دیگ تحمل ندارم. حتی بعد ازون روز سونوی واژینالم نمیتونم تحمل کنم خود ب خود قفل میشم

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
اره شل بگیری درد نداره اونقدا

ولی سربچه دومم کلا2بارمعاینه شدم که اصلادردنداشت چون 2ماه قبلش ورزش پیاده روی وازپله بالاپایین میکردم روزی دوباردوش میگرفتم آب گرم میزدم مامابهم میگفت موقع دوش گرفتن ناف توماساژبده میگفت اینکارتاثیرداره توی بازشدن رحم 

من توی ۲ روز ۱۵ بار معاینه شدم. دیگ تحمل ندارم. حتی بعد ازون روز سونوی واژینالم نمیتونم تحمل کنم خود ...

بهت پیشنهادمیکنم نزدیکای زایمانت فقط ورزش کن توی نت ورزش مخصوص بارداری وبازشدن رحم هست سرچ کن روزیچندبارانجام بده اگه دهانه رحمت3سانت بشه دیگه موقع معاینه دردنداری

ابجیم امروز۳۹ هفته شد و نمیتونه پیاده روی کنه.یعنی دیر زایمان میکنه؟

ن عزیزم خیلی دیگ دیر بشه ۴۰ یا۴۱هفته زایمان میکنه زیردوش آب گرم خیلی آروم شکمشو ماساژ بده انشالله ک ب سلامتی زایمان میکنه

نفسم ب نفستون بنده اهوراوملورین مامان❤خدایا شکرت خانوادمون ۴تایی شد🙏
2810