2777
2789

کارتون خیلی هم زشت بود عمدی دل یه بچه رو سوزوندی که چی بشه مثلا شما که میدونی مادرش نمیخرهحداقل راهتو جدا میکردی تنها میرفتی مثلا خواستی لجبازی کنی اونم با یه بچه،در ضمن شما که نمیخوای به قول خودت پولتو واسه دیگرون خرج کنی پس رفت و آمد نکن و دل یه بچه رو نسوزون طرف حسابت بچست نه ادم بزرگ

سلام.عزیزم من خودمم خیلی ادم مهربونیم مخصوصا نسبت به بچه ها ولی واقعا تا مادر و پدرش وایسادن و شما مطمئنی مشکل پول ندارن چرا شما بخری حالا گاهی پیش بیاد برای اونم بخری موردی نداری البته اگر مادر اونم اینطور باشه .واینکه عزیزم حالا شما یه ایندفعه رو براش خریدی دفعه بعدی کی بخره شما که مسئول رفع عقده بچه دیگران نیستی .من خودم خواهرشوهرم اینطوره من هروقت چیزی میخریدم برای پسرمم برای دوتا پسر اونم میخریدم ولی اون پیش اومد جلو خودم که به بچهاش گفت بزار پسردایی رفت براتون خرید میکنم منم بهش گفتم واقعا برا حرفت متاسفم گفت مگه بدهکارم گفتم لابد من بدهکارم که برا بچه های تو خرید میکنم خودش دیگه خیط شد چیزی نگفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار با من خصومت شخصی داری شوهرم زحمت میکشه کار میکنه برجی دومیلیون اجاره میده مستاجرم دوتا بچه پوش ...

چقد بد حرف میزنی خدا دلتو بزرگ کنه فقط . شب خوش 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
وقیح تویی اینو از تاپیکت و عذاب وجدانی که داری میشه فهمید وگرنه دلیلی نداره هی تاپیک بزنی و نظر بخوا ...

هرکی ندونه فکر میکنه خیریه داری 😅😅😅😅همه پوله شوهرتو خرج این و اون میکنی 

اصلا تو تاپیک من نظر نزار من نظر ادم بیشعوری مث تو رو نخواستم 

شما دلسوز نیستی خیلی هم دل سنگی 😉😊

نظرتون محترم. خدا به نیت بنده هاش آگاهه و بهتر از هر کسی می دونه کدوم بندش سنگدله و کدومش دلسوز. شما از کجا می دونید من سنگدلم؟ شما از کجادمیدونید من پیش خدا آبرو دارم یا ندارم؟ فقط چون حرفم باب دل شما نبود سنگدلم؟ 

خوب شما چرا برای بچتون چیزی نکردید. آخه آب واقعا دهنی میشه .من الان دخترم ۸ سالشه دهنی داداشمو نمیتونه تحمل کنه . کوچیک بود خونه مادرشوهرم گریه میکرد و آب میخواست ولی با لیوان خود ش .نه لیوان کس دیگه .الان که کرونا هم هست . من هر چقدرم که کسی اینکارو کنه نمیتونم به بچه حرص بدم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
همیشه تعادل بهترینه . 

موضوع اینه که بچه تعادل حالیش نمیشه...مزه یه چیزی رفت زیر زبونش دیگه ول کن نیست...

عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف اول۷۰ ✅هدف دوم۶۶🔐هدف سوم۶۲🔐هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹برخی افراد می‌خواهند به تناسب اندام برسند. برخی آرزو می‌کنند که این اتفاق بیفتد. برخی آن را عملی می‌کنند.     
هرکی ندونه فکر میکنه خیریه داری 😅😅😅😅همه پوله شوهرتو خرج این و اون میکنی  اصلا تو تاپیک من ...

بیشعور تویی که شعور و شخصیت حرف زدن نداری 

هرجا هم دلم میخواد نظر میذارم

خداروشکر آنقدری دارم و خسیس نیستم که بخاطر ی ابمیوه دل ی بچه رو نسوزونم

شاید پول نداشته ...اخه بعضیا ماشین دارن خونه هم دارن اما وضع مالیشون ضعیفه ...دیدم که میگما نمونه با ...

چقدر خوب که جای شما نیستم .بقول دکتر هلاکویی خیلی مسخرست خواسته های بچه هارو حواله میکنید به بزرگ شدن خودشون.بچه تا کوچیکه باید کودکی کنه خاطرات خوب براش بمونه نمیفهمم واقعا سخته درکش 

قرار نیست خرج زندگی اون بچه رو بده! در هر صورت اصلا خوب نیست که کسی غذا خوردن ما رو ببینه حسرت بکشه ...

قبول ندارم حرفتونو. چون این خانم قبلا هم تاپیک زده و این چیزارو گفته و ریختن سرش که حالا می خریدی و مگه چی میشه. مردم توی فشار اقتصادی اند. به زور از عهده خرج و مخارج خودشون برمیان. این خانم میگه مادر این بچه توقع داره من هر چی برای بچم می خرم یا میدم برای بچه اونم بخرم یا بدم. من خودمو میگم که بزرگسالم دیروز چند تا کلوچه و یکم حاج بادومی برای خواهر زاده و برادر زاده هام خریدم شد ۵۴ تومان. 

هرکی ندونه فکر میکنه خیریه داری 😅😅😅😅همه پوله شوهرتو خرج این و اون میکنی  اصلا تو تاپیک من ...

استاتر ناراحت نشو تاپیک گذاشتی هر کی نظرشو میگه خب.من که خودم موافق بودم.حالا یکی مخالف گرچه دوستان میتونن محترمانه تر بگن 

قبول ندارم حرفتونو. چون این خانم قبلا هم تاپیک زده و این چیزارو گفته و ریختن سرش که حالا می خریدی و ...

اگه واقعا اذیت میشن چرا رفت و آمد میکنن دقیقا؟

درضمن راه های زیادی بود که استارتر میتونست انجام بده که اون بچه متوجه ی آبمیوه ی بچه ی ایشون نشه

باز اون خانم لقمه ی پنیر و آب برای بچش آورده بود 

استارتر هم میتونست یه چیزی برای بچش از تو خونه بیاره

میتونن خوراکی بچه هاشون رو مثل هم بردارن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
قبول ندارم حرفتونو. چون این خانم قبلا هم تاپیک زده و این چیزارو گفته و ریختن سرش که حالا می خریدی و ...

خب استارتر باید ارتباطش ررو قطع کنه تقصیر خودشه اما وقتی میبینه بچه چشمش ب مغازه اس باید میگرفت دیگ

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
مادرشوهر من انقدر ماهه همسایش خواهرشه و خواهرش اصلا کد بانو نیس بچه کوچیکش همیشه خونه مادر شوهر من و ...

چرا قضاوت می کنید؟ از ته جیب مردم خبر دارید؟ شاید یکی نداره دستش تنگه. شاید یکی شکم بچه خودشم به زور سیر می کنه. 

چرا قضاوت می کنید؟ از ته جیب مردم خبر دارید؟ شاید یکی نداره دستش تنگه. شاید یکی شکم بچه خودشم به زور ...

تو درست میگی ریپلای نکن لطفا عزیزم دوس ندارم تو تاپیک استارتر به این بی شخصیتی باشم ک اینجوری جواب بقیه رو میده دو دیقه دیگ ب ماام بی احترامی میکنه

ممنونم  🙏🏻 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸