2777
2789

آر یو اوکی؟ خودت واقعا خیلی داری ادامه میدی دوست عزیز...گلم فک کنم ناراحتی نخریدی واسه همین تاپیک میزنی...کارتون بد بود ...از اول هم که حتی با خودت آب نبردی یا قبل از پارک آب واسه بچت نخریدی بد بود ...اما گذشت و همه اشتباهاتی میکنن.. بیخیال 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا ؟چون برا بچه اون نخریدم چ دلیلی داشت وقتی مادرش وایساده نمیخره من بخرم ؟

شمارو نمیدونم ولی اگه من بودم حتما میخریدم 

اون بچه که گناهی نکرده یه مادر خسیس داره 

یه آبمیوه دو سه تومنی هم واقعا جای دوری نمیرفت و اون بچه هم خوشحال میشد 

به شخصه اگه اینقدر اخلاق و رفتار کسی رو مخم باشه باهاش معاشرت نمیکنم که هی بخوام حرص کاراش رو بخورم 

با کسی معاشرت کنید که حس خوبی بهتون بده نه اینکه اعصابتون رو خرد کنه

چون برا بچه اون نخریدم ؟

آره بايد يه خوراكي كوچيك برا جفتشون ميگرفتي تا دوستت خجالت بكشه.

بعدشم شما ميري پارك حتما برا بچت آب و خوراكي ببر از قبل.چون كوچيكه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خسیس نیستن چرا میگید خسیس؟ ایشون دربرابر بچه اون خانم مسئول نیستن وقتی هم یقین داره که دارن

عزیزم اون طفل معصوم که این چیزا رو متوجه نمیشه 

بچه ست ، آبمیوه دیده دست بچه این خانم و دلش خواسته 

گاهی اوقات همین چیزای کوچولو کلی رو بچه ها تاثیر منفی میذاره 

واقعا یه آبمیوه ۳ تومنی این حرفارو نداره که 

چه ربطی به خسیسی داره شاید می خواد بچش سالم رشد کنه مواد سوپری پر تز مواد نگه دارنده و رنگ مصنوعی جوش شیرین و مواد تراریخته و مواد شیمیاییه که برا سلامت و رشد بچه مضره من خودم نمی خورم از مخصوصا آبمیوه کارخونه ایی نا می خورم سرم درد میگیره بس که آتاآشغال و مزخرفات توشه....خودمم اگه بچه دارشم نمی زارم بچم از جلو سوپری رد شه یا چیپس و پفک و کیک و ...سایر مزخرفاتو بخوره خودمم بچه بودم نه کیک نه لواشک نه پفک هیچی از این مزخرفات مامانم به ما نداد عوضش تا دلت بخواد آجیلو نخودچی کشمش و لقمه خونگی داد.... 

عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف اول۷۰ ✅هدف دوم۶۶🔐هدف سوم۶۲🔐هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹برخی افراد می‌خواهند به تناسب اندام برسند. برخی آرزو می‌کنند که این اتفاق بیفتد. برخی آن را عملی می‌کنند.     
خسیس نیستن چرا میگید خسیس؟ ایشون دربرابر بچه اون خانم مسئول نیستن وقتی هم یقین داره که دارن

بابای همین بچه ها به من گفت من نمیزارم اینا زیاد چیز بخورن کسی تو شکم ادمو نگاه نمیکنه ببینه چی خوردیم