2777
2789
عنوان

دردو دل با زن همسایه درسته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 80 پست
به نظرت به من حسودی میکنه ؟میدونی شوهرش خسیسه کلا خیلی کم خرجن همش درحال جمع کردنن بچه هاشم انگار گش ...

صد درصد حسودی میکنه بهت

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

قطعا خیر دردل نکن عزیزم آخه چه کاری فردا میبینی میخواد سواستفاده کنه بعد چی   بعدم تابلو خیرت رو نمیخواد والا میگفت خواهرم بدو تا خونه گرونتر نشد خونه بخر   ازمن به تو نصیحتنصیحت شده. یه تکه زمین خالی تو بیابون هم شده بخر ولی نزار پولت همینطور بمون چون بسرعت نور تموم میشه  فقط به اسم خودت حتما بخر خودت خودت ازما گفتن بود

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه اگ زمینت و پولتو داشته باشی پیش شوهرت ارج و قرب داری اگ اینم نداشته باشی تیپاتم نمیزنن 

وای این چرت و پرتا چیه اخه؟؟؟!!!

این زن همسایه یا خیلیییی ادم نادونی هست یا حسود ...شک نکن

میگه اگ زمینت و پولتو داشته باشی پیش شوهرت ارج و قرب داری اگ اینم نداشته باشی تیپاتم نمیزنن 

خب زمینتو داشته باش و با پولت خونه بخر دروغ میگه اگه خونه به نام خودت باشه شوهرت نمیتونه هیچ غلطی بکنه

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
درد دل پیش کسی نکن برات شر میشه در مورد خونه هم با پول خودت خونه بخر به نام خودت باشه دوستت حسودی می ...

خودشون همش دارن جنع میکنن یا قسط خونه و‌ماشینشون میدن چون زیاد همو میبینیم زن و شوهری میرن رو مخم ندی پولتو خونه بخریا بزار زمین باشه همونجا ولش کن خرجش نکن برا خودتم نکن بزار برا بچه هات ک بزرگ شدن میدونی بچه هاش حسرت به دل هستن میبینم ک برا یه تولدی هم خرجشون نمیکنن البته از لخاظ سن و سالی هم از ما بزرگ ترن 

به نظرت به من حسودی میکنه ؟میدونی شوهرش خسیسه کلا خیلی کم خرجن همش درحال جمع کردنن بچه هاشم انگار گش ...

بازم ازمن به تو نصیحت اینقدر جلوش هی نگو شوهر من خرج میکنه ال بل   نکن خواهرم دیدم  که میگم  چش میخوری دردسرهای دیگه و الا اخر.  .....

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

نمیدونم چرا حس کردم زن همسایه اتون حسادت کرده بهت حتما خونه بخر و حتمااااا ب اسم خودت بزن اینجوری هم الان به آرامش میرسی هم خیالت از اینده ات راحت میشه اگه دست بجنبونی دیگه با پولت ماشین هم نمیتونی بخری تازه اگه خدای نکردههه با شوهرت ب مشکل بخوری کسی ک باید از خونه بره اونه ن تو 

برای مثبت شدن ای وی افم صلوات بفرستید لطفا
میگه بزار برا بچه هات چون باباشون جمع گن نیست بعدا بزرگ شدن میگن چ مامان خودخواهی بوده برا خودش خرج ...

چ چرت گفته.کاملا برعکس. درسته اون ده سال ازت زرگتره ولی توام بچه نیستی.۲تا بچه داری.سرد وگرم چشیدی.خودت نمی فهمی داره حسادت میکنه و زیر پاتو میکشه.حالا گیرم گاهی درست راهنماییت کرده.دلیل نمیشه همیشه با حرف ی غریبه زندگیتو بسازی

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....

حتی شوهرتم قبول نمی‌کرد بهترین راه همین بود.ی خونه بخری و میدادی اجاره وپولشو برا خودت طلا اینا میخریدی باز اونم ی سرمایه دیگه میشد.

یا وام کلان میگرفتی با پول اجاره قسطشو میدادی تا وام تموم شه.اونوقت هم خونه داری هم ی یه سرمایه کلان جدا تو حسابت برا اینده بچه هات.

شوهرت هر وقت خواست خونه بخره و از اجاره نشینی راحت شع

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....
چ چرت گفته.کاملا برعکس. درسته اون ده سال ازا بزرگتره ولی توام بچه نیستی.۲تا بچه داری.سرد وگرم چشیدی. ...

به نظرت چرا حسادت میکنه ؟؟؟

من خیلی نادونم 😭

فک کن میان خونه ما تا میان پسرش که نه سالشه میگه گشنمه گشنمه چون میدونن شوهر من همیشه انواع اقسام خوراکی میگیره میزاره تو خونه اونا خیلی خسیسن یع روز اومدن خونمون میوه گذاشتم بچش هرچی هلو بود تو ظرفه خورد خیلی ازشون ازاین چیزا دیدم برا خوردنم تو خونشون قانون دارن 

میگه اگه خونه خریدی بعدا با شوهزت مشکل پیدا کردی مثلا دراینده خواسی طلاق بگیری فکر کردی کجارو داری ک ...

اولا اون از کجا میدونه طلاق میگیری در اینده م دارع پیشگویی میکنه! دوما گیرم ک خدای ناکرده چنینم شد.بگو مث بقیه شوهره رو میندازم بیرون با بچه هام زندگی میکنم.

به نظرت چرا حسادت میکنه ؟؟؟ من خیلی نادونم 😭 فک کن میان خونه ما تا میان پسرش که نه سالشه میگه گشن ...

ساده بازی درمیاری. براشون دونه ای تو بشقاب بذار بده.تو این گرونی خرجشون ک بگردن نگرفتی.

من خودمم ی همسایه دارم میلیاردر. اما زنه از اول میگف واا شما هر روز غذا میپزید!ما گوجه خیار میخوریم نهار.

چن بار اومدن دیدم تا دارم میوه تعارف میکنم همه موزا و میوه های گرون تا تهشو در میارن ۳نفری.دخترش گف خاله برام سیب پوست کن .پوست کردم دادم بعد نشست پوستاشم خورد.گفتم خب چرا پوست میخوری؟!!!! گف اخه تو پوستشم سیب داره!!!!!۱۲ سالشه حالا...واقعا میفهمم چی میگی. من یبار رفتم خونشون واحد بالای مان. ظرف میوه ندیدم ک هیچ.زنه ی بشقاب برداشت از دم سیب اندازه گردو گرفت گذاشت توش با ی خیار.منم نخوردم تشکر کردم.

حالا هر وقت میاد منم در حد چایی و میوه بشقابی یا فقط هندونه مثلا پذیرایی میکنم. چی فک کردن اسکول ک نیستیم ما.

ساده بازی درمیاری. براشون دونه ای تو بشقاب بذار بده.تو این گرونی خرجشون ک بگردن نگرفتی. من خودمم ی ...

دقیقا میدونم چه جوری میگی ،یه شب پسرمو بردم پارک بعد استوری گذاشتم وقتی رفتم خونشون فرداش باباش گفت بچمون فیلم پسرتو دیده گفته اینا ی تعارفیم نمیکنن منم همراشون برم کلا از رو رفتم دیگه دفعه بعد خاسم برم چون گفته بودن ب شوهزم گفتم حالا یه بار بچشون ببریم ایجور گفتن فیلم بچم تو ترامپولین بوده این دیده بود ب باباش مثل اینکه گفته بود میخوام برم بعد رفتیم پارک هزارتومن جیب بچشون نزاشته بود بچش نه سالشه شوهرم حساب کرد حتی برا خوراکی هم پول نداده بودن بهش ،اگ بیاد خونمون ببینه غذا رو گازه به مامانش میگه گشنمه یه چی نیست بخورم حالا خونه ی ما 😟😟😟😟