2777
2789
عنوان

زمین خوردم باردارم بنظرتون مشکلی پیش میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 58 پست
من سر همین زمین خوردن اتفاق بدی دیدم از زن عموی خودم عنوان نکردم که استرس استارتر زیاد نشه به هرحا ...

نه نباید همه چیز رو سرسری گرفت ولی توی بارداری تنها چیزی که خیلی جدیه خونریزیه که اونم استارتر نداره خدا رو شکر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسر داشتم  ولی همش میخوردم زمین   ربطی به جنسیت بچه نداره دوران بارداری مرکز سقل بدن تغ ...

چه جالب!👍🏻

نظرم عوض شد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2805
🤕کسی منو زیاد دوس نداشت حالا هر وقت کار دارن من باید حاضر باشم 💔

تقریبا همه خانواده ها همینطورن همه کار با دختره موقع تقسیم ارث که میرسه با چن تومن سرو تهشو هم میارن بقیه رو به پسرا میدن

🤕کسی منو زیاد دوس نداشت حالا هر وقت کار دارن من باید حاضر باشم 💔

خانواده های طرف ما کلا پسر دوستن

از وقتی ازدواج کردم تو خانواده ی شوهرم پر پسره

ینی همه پسر دارنا ،همه بچه ها پسره، اصلا دیگه بری سونو بگی پسره میگن همون همیشگی، حیف دختر نشد🤣

باور میکنی نذر وونیاز میکنن ، دکتر میرن دختر بیارن هزکدوم دوتا سه تا پسر دارن 🤣🤣

گفتم خدایا منو به اینا میدادی خب🤣🤣🤣

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
چیش شده بود؟ خونریزی هم داشت یا بدون خونریزی؟

بدون خونریزی

من الان بگم همه منو قورت میدن که استرس نده 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
تقریبا همه خانواده ها همینطورن همه کار با دختره موقع تقسیم ارث که میرسه با چن تومن سرو تهشو هم میارن ...

درسته

موقع تقسیم ارث پسرا دو برابر میبرن ولی موقع تقسیم شیفت موندن کنار مادرو پدر برابر میان!!!!!!

داداشای مامانم که از وسایل تو خونه ام میگن باید ببرن! مثل طلا و.. حتی میوه باغ رو ۲ به ۱ کردن😐 ولی کنار مادر پیرشون میگن هر کدوم ی شب میمونن😐😐😐😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خانواده شوهر منم کلی پسر دارن ولی باز پسر دوس دارن اصلا درکشون نمیکنم 

برادرشوهرم وقتی فهمید بچش دختره کلی گریه کرد از خوشحالی مرد گنده 🤣

شوهرمن وقتی الان فهمید دختره. میخواست از ذوق خودشو بکشه

به همه زنگ زد گفت بچه دختره

الان کارتشو میده میگه برو براش لباس تور توری بخر

قرمز و سبز نخری هرچی میخری صورتی تور توری بخر🤣🤣رو تور داشتنشم تاکید میکنه 🤣

خانواده های طرف ما کلا پسر دوستن از وقتی ازدواج کردم تو خانواده ی شوهرم پر پسره ینی همه پسر دارنا ...

وای برعکس خونواده خودم، خونواده شوهرم دختر دوس دارن اما پسر دارن🤕

شانس منم برا دختر دار شدن خیلییییی کمه😭

بچه شما دختره؟؟؟؟

درسته موقع تقسیم ارث پسرا دو برابر میبرن ولی موقع تقسیم شیفت موندن کنار مادرو پدر برابر میان!!!!!! ...

خوبه مال شما ها مث ماها ۲ به ۱ تقسیم میکنن خانواده شوهر من پدرشوهرم اینا به خواهراشون چندرعاز پول جمع کردن دادن ملک و اینا فقط و فقط بین پسرا تقسیم کردن 

2810