پدرشوهر من توی آی سیو مرد😔کرونا گرف. داشت خوب میشد. میخاستن ببرنش بخش. اما یهو مرد😭😪
وای😢😢 کرونا خیلی بدبود خیلیاااا سرحالو سلامت میرفتن دکتر همون روز فوت میشدن😢 خودشونم اصلا باورشون نمیشد اونقدر حالشون بده پدرم کرونا داشت بستری شد تخت بغلیش ۸۰ درصد ریه اشو گرفته بود ولی خیلی سرحال بود انگارنه انگار غذا میخورد کاراشو خودش میکرد کاملااااا سالم بود دوروز بعد فوت شد بنده خدا😥 یواش یواش طرفو خفه میکنه بدونه اینکه بفهمه والا پدرم میگفت حتی یه سرفه هم نکرده که نشون بده مریضه...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عمه شوهرمم پارسال این بیماری لعنتی رو گرفت یه تیکه زبونش رو برداشتن
ماشالله چند روز پیش دیدمش انگار نه انگار
قشنگ حرف میزد موها ابرو ها اصلا تکون نخورده بود
یه دوره ای داره باید بگذره
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
عمه شوهرمم پارسال این بیماری لعنتی رو گرفت یه تیکه زبونش رو برداشتن ماشالله چند روز پیش دیدمش ...
عزیزم فامیل شوهر ما رفته بود مرکز سرطان ایران دیگه دکترش تشخیص به موقع داد کارش دیگه به اون جاها نرسید ...ولی می گفت خیلی ادما که اومده بودن پیش دکتر هادی مولانا راضی بودن اصلا هم تغییر ظاهری آنچنانی نداشتن
عزیزم فامیل شوهر ما رفته بو د مرکز سرطان ایران دیگه دکترش تشخیص به موقع داد کارش دیگه به اون جاها ...
نمیدونم دکترش کی بوده ولی دیگ حالش خوبه خداروشکر انشالله همه مریضا زود زود سلامتیشون رو به دست بیارن
انشالله هیچ ادمی مریضی رو تجربه نکنه
انشالله همیشه تن همه سلامت باشه
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍