2777
2789
عنوان

کمک کمک کممممک کمک بیاین تو😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 28 پست
ب نظرم  به کارا و رفتاراش اصلا  اهمیت نده بلاخره خسته میشه  تو خونواده کسی متوجه رفت ...

من هیچی نمیگم اونم اروم اروم زهرشو میریزه من خ درونگرام اصلا حرف نمیزنم تو خونه🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچی نمیگم اونم اروم اروم زهرشو میریزه من خ درونگرام اصلا حرف نمیزنم تو خونه🥺

عزیزم هر کسی ی نقطه ضعفی داره اصلا ضعف نشون نده که سو استفاده کنه فکر کنم شماهم نقش خواهرتونو تو زندگیتون  زیادی بزرگش کردی اصلا اهمیت نده اگه واقعا همچین شخصیتی داره چاره اش فقط و فقط بی اعتنایی هست 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
عزیزم هر کسی ی نقطه ضعفی داره اصلا ضعف نشون نده که سو استفاده کنه فکر کنم شماهم نقش خواهرتونو تو زند ...

بخدا محلش نمیدم مهم نیستش برام این تاپیکو هم چون کاربرا اصرار داشتن زدم که بفهمن دردمو

مشکل اصلی من دور انداختن دستاوردمه که بخاطرش نابودش کردم😭

بخدا محلش نمیدم مهم نیستش برام این تاپیکو هم چون کاربرا اصرار داشتن زدم که بفهمن دردمو مشکل اصلی من ...

اگه هنوز هم دیر نشده به تلاشت ادامه بده که بعدا حسرت نخوری بعدشم شما همیشه باهم زندگی نمیکنین 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

میدونم سخته همیشه آدم بزرگترین ضربه رو از خودی میخوره فقط میتونم بهت بگم قوی باش تا اون بسوزه هرچندمیدونم هرچقد توتلاش کنی اون به فکراینه که بیشتر بهت صدمه بزنه ،متاسفانه آدم که بدطینت وخبیث باشه درست نمیشه ازخدامیخوام کمکت کنه عزیزم 

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
حسادت خواهرتون هم باید ریشه یابی شه،شاید پدرومادرت ناخواسته مسبب این رفتارای خواهرت شدن

مرسی عزیز دلم والا همه کارارو برای اون کردن من مثل بچه یتیما بزرگ شدم تو خونه قیافه هام‌ونم ببینی میفهمین من چقدر زجر کشیدم حتی یه دکتر پوست منو نبرد ولی اون تو جاهای پرامکانات فرستادن ولی من باهوش  و موفق و توانمند تر بودم تعریف ازخود نباشه خب بودم دیگه